Kinek esett teherbe úgy, hogy a menzeszei előtt barnázása szokott lenni?
Bocsánat, elgépeltem!
"Ki"
Köszönöm a választ!
Én igazából úgy értettem, hogy olyan ciklusokkal sikerült-e, amikor a vérzést barnázás előzi meg.
Mert én így vagyok.
Köszi még egyszer!
Jaj!
De aranyos vagy, hogy ilyen gyorsan válaszoltál!
Köszönöm!
Nekem a gyógytea sokat segített és nagyon messziről indultam, és már ez is nagy haladás, ahol most tartok a ciklusomat illetően, csak kíváncsi voltam, hogy így is lehetséges-e, bár a doki szerint nincs velem baj.
Szia!
Én is mindig barnáztam mensi előtt, sőt után is, mégis az első igazi próbálkozássra sikerült a babuci. Én a terhesség elején is barnázgattam, arra kaptam gyógyszert és azonnal el is múlt.
Szóval nyugi, egy kis barnázástól simán meg tud foganni egy kis babuci!!!
Üdv! 11+4 hetes kismami
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Én is régóta így vagyok, de a gyógytea tök sokat segített. Rendeződött tőle a ciklusom, és lerövidült a barnázás is. Meg mióta tudatosan nem stresszelek dolgokon, amiken előtte nagyon, sokkal jobban érzékelem a testem jelzéseit.
De jó tudni, hogy nem vagyok egyedül ezzel a dologgal!
Nagyon gratulálok a bébihez!!!!!!!!!!! Szívből kívánom, hogy élvezd a babavárás minden percét!!!
Hello!
Segítenétek nekem?
Érdeklődnék, hogy melyikőtöknek milyen volt, amikor megtudtátok, hogy babát vártok?
Ugyanúgy volt előjele, mint mielőtt megjön? És kezdődött barnázás?
Kedves első:) te is kismami lettél? Gratulálok! Akkor kettőtökkel örülök!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!