Lehetek terhes? Bonyolult, lent
Figyelt kérdés
Harmonet foggátlót szedek. Előre leszögezem, hogy többször előfordult, hogy nem ugyanabban az órában vettem be, néhányszor akár 12 órás eltérés is volt. Múlthavit végigszedtem, majd nem tartottam meg a szünetet mert vízpartra utaztam és a betegtájékoztató szerint egyszer lehet ilyet csinálni. Nem volt szünet, nem is jött meg, folytattam az ehavival. Az utolsó 4 szemet elhagytam valahol, és már nem volt több levelem, úgyhogy abbahagytam. Tegnapelőtt megjött elég enyhén, tegnap semmi nem volt, ma megint van egy kicsit, de szinte semmi. Szagérzékeny vagyok, néha émelygek, melleim már jóideje érzékenyek. Szerintetek lehetséges? Most szaladok tesztért mindjárt, csak érdekel a véleményetek.2013. nov. 13. 12:06
12/13 A kérdező kommentje:
Negatív.
2013. nov. 13. 18:23
13/13 anonim válasza:
Mondom én, hogy a gyógyszerszedés megváltoztatása kavart be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!