Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bonyolult. Lehetek terhes?...

Bonyolult. Lehetek terhes? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap megujjazott a barátom. Ez volt az első. Egyszer sem járt bennem 3-4 centinél mélyebben, mert ez annyira nem jött be nekem, szóval csak a csiklómat izgatta. Egyszer közben belenyúlt a saját nacijába és "megigazította a szerszámot". Ezután megtörölte alaposan a kezét, de nem ment ki kezet mosni. Ezek után is csak a csiklómat izgatta és nem nyúlt belém, csak "arra fele járt a keze". Az lenne a kérdésem, hogy lehetek-e terhes, vagy ez totál valószínűtlen?:) 10-12 napja véreztem utoljára.

Csak komoly válaszokat kérek:)

U.i: Lehet hogy hülyének néztek, de azért parázok:)

Köszi

16/l

2011. jan. 22. 09:45
 1/6 anonim ***** válasza:
hat 99,99% hogy nem lehetsz terhes.
2011. jan. 22. 09:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem vagy terhes.

De! És ezt most nem bunkózásnak szánom. Miért van manapság ennyi buta tini aki nem tanul biológiát? Naponta 20 ilyen kérdés van. Komolyan járjatok már iskolába!!!

2011. jan. 22. 09:58
 3/6 anonim válasza:

Nyugi, nem lehetsz ennyitől terhes. Mikor én még nem szedtem gyógyszert, nálunk is sokszor volt olyan, hogy még nem húzta fel a gumit, és a f@rkát odanyomkodta a hüvelyemhez. Sőt, néha még annyira is benyomta, hogy már a fél feje bent volt.

Nálunk is volt para rendesen utána, főleg nálam, de így szinte 0% az esély a teherbeesésre.

2011. jan. 22. 10:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj,kizárt ,hogy terhes vagy!
2011. jan. 22. 10:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi a válaszokat:) Énis így gondoltam:) Csak gondoltam azért a biztonság kedvéért megkérdezem:) Aranyosak vagytok, most megnyugodtam:) Köszi Pusz
2011. jan. 22. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Úristen gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hova süllyed ez a világ, ez nagyon szégyen!!!!!!!!

2011. jan. 22. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!