Lehet e teherbe esni ugy, hogy a baratom hasynalt ovszerebe
bedugom a vibrit es feldugom magamnak? Eletképesek e
spermiumok 4 órával a szex után is az óvszerben? Terhes
lehetek? :O
Igen. Kis eséllyel, mert a levegőn elpusztulnak a spermiumok, de lehetséges, hogy még életben marad valamennyi, és sikerül.
(Mindamellett, hogy rettenetesen gusztustalan az ötlet: akinek ilyen trükkökhöz kell folyamodnia, hogy valakitől gyereke lehessen, az több, mint szánalmas!)
2013. nov. 12. 18:15
2/10 anonim válasza:
ki az a fogyatékos aki ilyet csinálna ??!! :O
2013. nov. 12. 18:22
3/10 anonim válasza:
Igen, lehetséges...
2013. nov. 12. 18:23
4/10 anonim válasza:
Megdugott kidobta az óvszert majd ott hagyott aztán te kikukáztad vagy mi?Ez ultra gáz és gusztustalan baromi romantikus sajnálom a srácot!
2013. nov. 12. 18:37
5/10 anonim válasza:
Mi jut eszedbe! És mit tudnál nyújtani egy babának, ha már a fogantatása is hazugság???
2013. nov. 13. 08:40
6/10 anonim válasza:
Fúj :)
Ha a spermiumok kihűlnek, elpusztulnak. Testmeleg kell nekik, hogy életben maradjanak. Na meg ugye a szabad levegő sem tesz jót nekik.
2013. nov. 13. 10:15
7/10 anonim válasza:
Hogy a kuka jótékony hatásairól már ne is beszéljünk... ;)
Ezt amúgy meg is csináltad, vagy csak tervezed? Ha még csak terv, inkább gondold át, ha meg már túl vagy rajta, hát... akkor csak gratulálni tudok.
2013. nov. 13. 12:57
8/10 anonim válasza:
Arról nem is beszélve ha sérültek a spermák akkor majd ne csodálkozz egy sérült babán.
2013. nov. 14. 22:03
9/10 anonim válasza:
Szerintem itt sokan félreértelmezték a kérdést!
Ő pont,hogy nem akar teherbe esni.Szerintem,pont hogy csak véletlenül húzta a vibrátorára a gumit,és úgy csinálta.
Mert sokan használnak úgy vibrátort,hogy óvszert húznak rá,a higiénia miatt.Gondolom nem volt neki másik,tiszta óvszer és ezt húzta rá.
2013. nov. 14. 23:23
10/10 anonim válasza:
Hát elképzelhető, hogy a kérdező pont nem akar teherbe esni, de ha higiéniai okok miatt pont nem használt óvszert kellene a vibrátorra húzni. Szerintem a kérdésből inkább az jön le, hogy így szeretné babával meglepni a partnerét. Egyébként ha így leszel terhes, a partnered simán beperelhet és akkor lehet egyedül maradsz egy babával és még gyerektartásra sem számíthatsz. Én nem játszadoznék ezzel. Meg egyébként is, ilyen hozzáállással ne akarj még gyereket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!