az lenne a kérdésem hogy úgy lehetek e terhes hogyha a barátommal együttvoltunk kb. 2-3 percet óvszer nélkül. nem ment el de előváladék szerintem jutott belém.nagyon félek. de előtte nem csináltunk semmit, előtte nem ment el meg semmi. mennyi igy az esély a terhességre?:s
meg az "aktus" volt 18án most ebbe a hónapba és volt valami vérzésem 23án. pár pötty piros vér, de nem menzesz az majd 11/11én kéne hogy megjöjjön de még nem állt be. ez nem lehet pecsételő vérzés mert azt olvastam hogy az menzesz előtt van 1 héttel kb.
de előtte vagy 1 hétig nem voltunk ugy együtt. és ez az egész vagy 2 perc volt, és else ment meg semmi. később csináltuk gumi nélkül de több órával. így ugye nem lehetek terhes?
meg azt olvastam hogy az előváladékot a cowper mirigyek termelik és ott nem termelődnek spermiumok és azokat a vizelet kimossa a húgycsőből.
Mi az h nem állt mêg be a mensid? Jesszus hány êves vagy te? Hogy a kêrdêsre is válaszoljak, de sajnos lehetsz terhes. Êletekkel nem kêne ám szórakozni....
2013. okt. 30. 00:16
2/9 A kérdező kommentje:
16
2013. okt. 30. 00:31
3/9 anonim válasza:
Az pont a peteérésed körül volt akkor.
2013. okt. 30. 00:49
4/9 anonim válasza:
Ja, nem. 23. körül lehetett a peteérés. Hogy volt aktus 18-án? Nem menstruáltál akkor már? Az az 5. nap kellett legyen a mensiből.
2013. okt. 30. 00:50
5/9 A kérdező kommentje:
az utolsó menzeszem most 11-19ig volt, és 18án voltunk együtt.
2013. okt. 30. 00:55
6/9 anonim válasza:
Tudod, az időkorlát nem számít, 1 mp alatt is teherbe lehet esni, senki nem áll ott stopperrel, hogy jah, ez csak 2-3 perc volt, ez nem számít. De ilyesmit előre kell tisztázni, nem utólag! Most már mindegy, sok dolgod nincs, mint várakozni. 2-3 perc ide vagy oda, ez megszakított közösülés, 35-s pearl indexszel. Nem jó játék. A jövőre nézve: védekezés nélkül péniszt ne engedj a hüvelyedbe, se 1mp-re se 2 percre, se semmennyi időre!
2013. okt. 30. 08:50
7/9 anonim válasza:
Buták vagytok, mint a föld!!!!
2013. okt. 30. 18:16
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes, es az a pecsetelo verzes a kozepidos verzes volt, ami felidoben lehetseges. Ha a menstruaciod szabalyos nagyjabol, akkor 23-a utan kb 14 napon belul varhato a kovetkezo. Azert legkozelebb vigyazz jobban! :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!