Mennyi lehet az esélye, hogy nem születik épen? Nagyon félek.
A babának(a megtermékenyített petesejtnek) az első két hétben nincs kapcsolata a te szervezeteddel.
Ezért nem kell aggódnod.
Ha késik a menzeszed, akkor csinálj tesztet, hogy tudd meg.
Ha babás vagy, akkor hagyd abba a gyógyszert és konzultálj a dokiddal. Még ha terhes vagy, akkor sem biztos, hogy árt az a fajta gyógyszer a babádnak, amit te szedsz.
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de ebben a hónapban én is így jártam.Iszonyatosan felfáztam.Az én vizeletemben is volt minden.11 nap késéssel jött meg.Azt mondták hogy sok antibiotikum nem árt a babának ilyen korai szakaszban, de amit felfázáskor kapsz antibiotikum az a vesédre és húgyutakkal kapcsolatos betegségekre kapsz, és az nem tesz jót a magzatocskának.Nekem is hányingerem volt főleg reggel.Fáradékony voltam.Ez sajna nekem a betegségtől volt.Remélem neked baba lesz.Tesztelj és írd meg!!Megy a drukk!!!
Ha babás vagy, ne izgulj, az első 5 hétben (aktus után 3 hétig) semmilyen terratogén nem hat a babára. Én a kisfiamnál épp leszokóban voltam a cigiről, és egyszer be is csiccsentettem, mert nem tudtam, hogy baba van. Utólag féltem, nehogy ez ártson neki, de tényleg semmi baja, egészséges, gyönyörű, és már másfél éves:).
Ez persze senkit nem jogosít fel a féktelen drogozásra, ivásra, ilyesmikre, de ilyen kényszerhelyzeteben megnyugvást ad;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!