Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi esélye van annak, hogy...

Mennyi esélye van annak, hogy teherbe estem? Félek.

Figyelt kérdés
Utoljára decemberben volt normális menstruációm, de januárban 15-én elmentem nőgyógyászhoz mert furcsán éreztem magam de azt mondta nem vagyok terhes. Rá két napra megjött a mensim de sokkal halványabb volt mint szokott lenni, és 3-4 napos kihagyásokkal jöttek enyhe vérzések. Múlt héten 2 napig nagyon szédültem, hányingerem volt és hőemelkedésem de emellett 5 percenként ettem. Vettem egy tesztet, ami nemet mutatott. A hányinger már nagyjából elmúlt de most meg szurkálásokat érzek a bal petefészkemnél és a " mindjárt megfog jönni " érzést érzem. Szerintetek érdemes most elmennem nőgyógyászhoz vagy várjam meg az e-hónapi menstruációmat és azalapján menjek el? Nem akarom, hogy hülyének nézzen az orvos. A válaszokat előre is köszönöm szépen.
2013. febr. 12. 08:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha jól értelmezem akkor nem igazán lenne időszerű most ez a baba. Szerintem annyira félsz, hogy terhes lettél, hogy csak produkálod a terhesség tünetit. Be beszéled egyszerűen magadnak, hogy terhes tüneteket mutasson. Az, hogy késik vagy kevesebb a menstruációd, szintén okozhatja a stressz. Ha decemberben meg volt és csináltál tesztet és orvos is mondta, hogy nem vagy terhes akkor biztosan nem vagy terhes ne félj. Teherbe esni amúgy a ciklus közepe táján lehet, első és utolsó felében kicsi az esély rá. (de ekkor is lehet!) Ha nem szeretnél babát akkor védekezni kell, és így meg kímélheted magad a fölösleges aggódástól.
2013. febr. 12. 08:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. :) Egyébként nagyon szeretnénk babát csak egyben félek is tőle. De igazad van, valószínűleg csak bebeszéltem a tüneteket.
2013. febr. 12. 08:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Na, akkor... csak, hogy válaszolni is tudjunk, adj meg kérlek néhány használható információt is. Mondjuk az előző két ciklusod hosszát, a mensikhez képest mikor volt kb. aktusod, mivel védekeztetek, stb. Mert az, hogy mikor voltál orvosnál és mennyire szédülsz, és mennyit eszel, a teherbeesés szempontjából nem fontos infó.
2013. febr. 12. 08:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Bárcsak tudnám lájkolni a 3.ik választ.

Amugy igen, ha elmondanád az előttem említett infókat többet tudnánk.MErt én ugy értelmezem a kérdést, hogy a decemberi együttlétből várod a babót, ami kizárt.Viszont ha azóta is voltatok együtt védekezés nélkül, lehetséges.

De nekem inkább hormonproblémára vagy valamijen fertőzésre esetleg felfázásra utalnak a jeleid.

2013. febr. 12. 15:19
 5/5 anonim ***** válasza:
1. vagyok: Ha próbálkoztok akkor bármikor lehetsz terhes. Ez esetben viszont érdemes lenne felkeresni az orvost. Egy ruti ellenőrzés sosem árt, max azt mondja nincs semmi, viszont ha meg rossz helyen tapadt meg, vagy méhen kívüli azt jó lenne időben felismerni.
2013. febr. 12. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!