Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen pozíciót vegyek fel...

Milyen pozíciót vegyek fel szex után, hogy "biztos" legyen a teherbeesés? Milyen egyéb pozíciók vannak még?

Figyelt kérdés
A gyertya állást és a misszionárius pózt már kipróbáltam.

2013. nov. 7. 10:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát én gyertyáztam, de max 10 percig. Azt nem tudom, hogy emiatt sikerült-e teherbeesnem. Valaki bohóckodásnak tarjta, mindenesetre ártani nem ártasz vele. Úgy gondolom azonban, hogy a hímivarsejtek enélkül is megtalálják az útjukat a petesejt felé. Mondjuk annyi, hogy, ha pihensz egy kicsit még az ágyban, akkor az jó, meg ne menj rögtön pisilni.
2013. nov. 7. 10:46
 2/10 anonim ***** válasza:
#1 jól írja. A "srcácok" tudják az útjukat, de segíts rá azzal, hogy megemeled a csípőd. Nem muszáj gyertyában maradnod, mert az tényleg vicces és túlzás. :) Elég, ha egy párnát raksz a feneked alá és utána úgy marasz egy ideig.
2013. nov. 7. 10:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Nincs fél órája, hogy befejeztük a szexet, nem mentem pisilni és kb 15 percig pihentem (gyertyaállás, nyakba húzott térdek) és mégis úgy érzem, hogy minden kifolyt belőlem. :(
2013. nov. 7. 10:49
 4/10 A kérdező kommentje:

Csak kíváncsiságból, áttenné nekem valaki ezt negatívba?

[link]

2013. nov. 7. 10:58
 5/10 anonim ***** válasza:

[link]

Persze, hogy kifolyik. 10 perc után folyékony állapotú lesz a sperma. :)

De amennyi kell a terhességhez, az simán bent marad. Ha nem vársz gyertyában 15 percet, akkor is összejöhet, csak így rásegítesz.

2013. nov. 7. 11:09
 6/10 anonim ***** válasza:
300,000,000 spermából elég, ha egyetlen egy nem folyik ki. :)
2013. nov. 7. 11:10
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a negatívot.

Akkor nincs már hátra, mint a gyertya. :)

2013. nov. 7. 11:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem! pár órával szex után szerinted kimutatja a teszt? gondolom nem ezt akartad kérdezni ezzel a képpel..

A másik: A gyertya állás és egyéb ilyen pózok semmit sem érnek: Nem fognak gyorsabban mozogni, sem a petesejtet megtalálni. Ami olyankor bent zajlik az gravitációhoz hasonló fizikai jelenség. A hímivarsejteknek haladó mozgást végeznek odabent/lent, semmivel sem lesz nekik könnyebb ha gyertyapózt csinálsz.

Képzelj el egy léggömböt, egy csőben, ha elengeded és utána csövet a feje tetejére állítod az akkor sem fog hamarabb a végére érni, sőt a surlódások miatt akár szét is pukkanhat, uez a helyzet a spermákkal is.Aktus után csak pihenj.

Bocsi de ez az igazság

2013. nov. 7. 11:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is kifolyt a nagy része, de valahogy egynek sikerült eljutnia a megfelelő helyre és most itt ficánkol a pocimban a kisfiam :)
2013. nov. 7. 11:17
 10/10 A kérdező kommentje:

Ez egy múlt havi teszt.

De azért köszi.

2013. nov. 7. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!