Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor jöjjön a gólya?

Mikor jöjjön a gólya?

Figyelt kérdés
Már szeretnénk kisbabát, a férjem dolgozik, én még tanulok. Nem tudom, hogy mi lesz utána, dolgozni szeretnék, de itt szabolcs megyében semmi munkalehetőség sincsen. A férjem is csak rokon által tudott elhelyezkedni, nagyon nehezen. Van közös házunk, autónk. Mindkét oldalról támogatnak minket. Nem szeretném ha leszólnának. Már régóta vagyunk együtt, elsők voltunk egymásnak. Egy éve lakunk együtt, én 20 éves vagyok, ő pedig 23.
2013. nov. 10. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Amíg nem fejezted be az iskolát és nincs minimum egy év munkatapasztalatod,hogy gyed-t kapj addig szerintem felelőtlenség lenne. Szép dolog ha a szülők támogatnak de mi van ha velük történik valami, elég hozzá csak egy baleset.

Sokan vágynak gyerekre, de az egy gyereknek sem elég, hogy megszületett.

Gyerek nélkül nem kapsz munkát, akkor gyerekkel munkatapasztalat nélkül még inkább nem. Inkább próbáljatok elköltözni valami élhetőbb helyre.

2013. nov. 10. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia, hát még nagyon fiatalok vagytok, szerintem még bőven ráértek, én ilyenkor még utazgattam-bulizgattam, 27 évesen lettem Anya és nem bántam meg, kiéltem magam addigra, nem azt mondom hogy eddig várni kell, de szerintem 1-2 év munka a jó gyedhez sem árt :)
2013. nov. 10. 22:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Én közvetlen suli után estem teherbe,ha újra kezdhetném,előbb melóznék 2-3 évet,és utána szültem volna meg a lányunkat,hogy legalább GYED-et kaptam volna,nem Gyest.

Ha már van közös ház...sajnálnám eladni,otthagyni,maradnék a helyetekben,mi is pici faluban élünk,még is el tudunk járni melózni.Meg lehet ezt oldani,csak akarni kell.Viszont valóban melóznék egy kicsit a helyedben,mert a Gyes semmire sem elég. :/

2013. nov. 11. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!