Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A menstruációt lehet valahogy...

A menstruációt lehet valahogy késlelteni? Hogy ne nyaraláskor jőjjön meg.

Figyelt kérdés

Szépen kiszámoltam pár hónappal ezelőtt hogy mikor lenne jó nyaralni mivel mindig pontos volt a mensim. Le is foglaltuk a szállást.

Erre már a múlt hónapban is előbb jött meg, most is érzem a mensi tüneteket pedig csak 1 hét múlva kellene...

Ha így folytatódig pont nyaraláskor lesz meg :)

Az a baj, hogy nekem nagyon sok van, elég érdekes lesz így a standolás.

Ja, fogigátlót nem szedek.

2013. jún. 27. 08:03
 1/5 anonim ***** válasza:
mivel nem szedsz gyógyszert igy sehogy. Esetleg egy nőgyógyászt megkérdezhetsz mert van gyógyszer rá pl amit sportolóknak adnak, de én nem venném be mert nem játékok ezek a hormonális gyógyszerek, komoly hormonháztartás borulást okozhatnak.
2013. jún. 27. 08:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, mivel amúgy sem szedsz fogamzásgátlót, így sehogy!

Használj tampont, ritkán és rövidebb időre menj vízbe, és utána azonnal cseréld ki! Vegyél egy intim törlőt esetleg, az is segít a strandon amikor cserélni kell, és vigyél szappant, hogy normálisan kezet tudj mosni előtte!

Ennyi! ÉS élvezd a nyaralást!

2013. jún. 27. 08:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi.

Hát, egyébként is tampont használok, ismerem a használatát és a higéniás részét is tudom :))

Kérdésem nem ez volt, hanem hogy fogamzásgátlón kívül van-e valami módszer?!

Na,mindegy. Azért köszi.

2013. jún. 27. 10:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen van. Hormontabletta, vagy utro, vagy már nem is tudom mi a neve. Barátnőmnek írta fel a nőgyógyász mikor az esküvőre készültek, mert pont akkora volt a mensi is beidőzítve. Már középidőtől kellett neki szednie végig, és kb akkor jött meg neki miután abbahagyta.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy utánna kellett neki vagy fél év, mire újra normálisra beállt a ciklusa.

2013. jún. 27. 11:08
 5/5 anonim válasza:
C vitaminnal lehet
2013. jún. 30. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!