Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Itt tényleg mindenki táblázato...

Itt tényleg mindenki táblázatot vezet és hőmérőzik?

Figyelt kérdés
Én soha nem csináltam ilyet, és egyik ismerősöm sem. Most ez ilyen nagy divat vagy hogyan van ez? Miért csináljátok? Mi amikor arra jutottunk, h babát akarunk, akkor csak védekezés nélkül szexeltünk, de nem hőmérőztem és táblázatoztam egész nap.
2013. nov. 8. 10:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

És még hogy válaszoljak is. :)

Aki erre az oldalra jön, az általában már "rá van kattanva" a babatémára, vagy konkrét problémája is van, és ezért csinálja.

Szerintem is úgy van, ahogy Te látod, a nagy többség nem foglalkozik ezzel, és egészséges pároknál szabad védekezés mentes szerelmeskedés mellett egy év alatt 85% teherbe is esik.

9-10 voltam

2013. nov. 8. 11:18
 12/14 anonim ***** válasza:
6os vagyok én sem szedtem sohasem fogamzásgátlót, tudom hogy még ma sem jók.
2013. nov. 8. 11:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Én nagyon szerencsés voltam, amikor elhatároztuk, hogy jöhet a baba, rögtön jött az első védekezés mentes hónapban. Fogalmam sem volt, mi az az ovuteszt, luteális szakasz, hőmérőzés, progeszteron, ezen az oldalon sem jártam soha. Most szeretnénk másodikat, 5 hónapja nem jön, most már tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal... Igaz, még nem hőmérőztem, csak az ovutesztet használom. De lehet hogy eljön a hőmérőzés ideje is...

Szóval a válasz: nem, nem hőmérőzik és vezet táblázatot mindenki, csak akinél várat magára a gyermekáldás. :-)

2013. nov. 8. 18:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekünk is soká jött a baba. Egy darabig én is hőmérőztem és táblázatoztam, de annyira stresszelt, hogy abbahagytam. Nekem nem segített.
2013. nov. 8. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!