Kisgyerek+babások! Használtok vmi rendszerezőt, tervezőt, táblázatot hogy ne ússzatok el a háztartással? Napit, hetit, akármit?
Nem,dehogy.
Nem is értem azt aki annyira elúszik,hogy semmire nincs ideje,pedig ikreink vannak,2 évesek már.
Reggel fél7kor ébredés,páromnak kávé,én teázom,elkészül,ébrednek a gyerekek is,együtt megreggelizünk,peluscsere,inditok egy mosást (3 perc),kimegyünk játszani,11kor bejövünk,csinálok ebédet,ők közben kipakolják a szekrényt,most ezzel játszanak pár hete.Ebédelünk,leteszem aludni őket,elmosogatok,felmosok,tergetek,netezek.Ébrednek,játszunk kicsit,uzsonna,elsétálunk a boltba venni ezt azt,haza,párom is érkezik,kimegyünk a kertbe egy órára,vacsora,fürdés,alvás 8kor.Utána kettőnké az idő.
Hétvégén párom sem dolgozik,olyankorra házimunka csak a porszivózás marad és főzés,de egy óra alatt megvan.
Nekem sincs itthon semmi ilyen :-)
Amit meg akarok csinálni azt megcsinálom,amit nem arra ráfogom nagy lustán,hogy nincs időm :-) - pl port nem törlök,de ezt leszámítva rend és tisztaság van,és a füvet is én vágom odakint.
Szerencsére nagyon jó gyermekeim vannak,igaz kicsik (6 éves,4 éves,hamarosan 2 éves és egy lassan 5 hónapos),így segítség nélkül sok mindent meg tudok csinálni :-) -ha akarok.
Én a napi menüt írom, és aszerint vásárolok, így mindig csak annyit veszek, amennyi kell. Én így spórolok.
És bizony a naptáramba írom, hogy mikor hová kell mennem, mit kell igényelnem, kit kell felhívnom, mikor van ovi-bölcsi szünet, hová mit kell vinni... különben mindent elfelejtenék. Erre gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!