Mennyi időt töltesz a háztartással nap mint nap és mit csinálsz benne?
11 hónapos a babám.
Hetente 2 adagot mosok, csak a felső rétegeket vasalom (bodyt, ilyesmit nem).
Hetente 3-szor porszívózok és hetente 1-szer mosok fel.
A vécét, fürdit hetente 1-szer takarítom, szintén heti 1 portalanítás.
Rendrakás minden nap.
Felmosás és vasalás kivételével mindent akkor csinálok, amikor ébren van a babám. Jön segíteni, együtt teregetünk, együtt mosogatunk, stb. Kicsit tovább tart, mert énekelek, táncolok közben, hogy szórakoztassam, de jó így.
Olyan mintha játszanánk :)
Főzni ritkán szoktam, heti 1-2 alkalommal, csak olyan kajákat csinálok, ami hamar megvan. Sütni is heti 1-2 alkalommal, szintén gyors-sütiket.
Abszolút nem úszok, minden rendben van, minden oké :)
Minden csak hozzáállás kérdése. Nem házimunkának kell felfogni, hanem közös játéknak a babával.
Na én heti egyszer mosok,de akor reggeltöl estig.Végülis van elég ruha egy hétre,a mosogép meg mos magàtol.
Fözni mindennap fözök 11-töl,délig.Felmosni nem mosok mindennap,inkàbb hétvégén nagytakaritok.Hétköznap csak kifözök,meg összeràmolok nagyjàbol,néha a kukàt leviszem.8 honapos gyerekem van
De jó sok időtök van. :) valamit én nagyon rosszul csinálok :(
ha heti 1xer mosol, akkor az a sokminden hol szárad? hány szárítód van? hova tudod rakni a szárítót? vagy szárítógép?
De jó sok időtök van.
mármint szabadidőre gondoltam :)))
Jó nagy házikód van.
A nagyobb gyerekeid egyedül csinálják a szobáikat? Ők mekkorák? Ha jól emlékszem, én olyan 11-12 éves koromtól takarítottam egyedül. Addig anyukám.
Nagyon ügyes vagy, hogy elbírsz 4 gyerekkel és egy nagy házzal és energiád is marad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!