Honnan lehet pontosan tudni, hogy mikor van a tüszőrepedés, ha nem hőmérőzik az ember? Mik a jelei?
Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 21:28
1/16 anonim válasza:
Akkor csak sejteni lehet. Hasfájás, tojásfehérjeszerű folyás, stb. De ez akár több nappal is megelőzheti.
A legjobb ovulációs tesztet használni, szerintem az a legpontosabb.
2/16 A kérdező kommentje:
használok, de az csak előre jelzi, hogy 24-36 órán belül megtörténik. Sokan viszont írják itt, hogy érzik, mikor reped meg a tüsző. Hogyan?
2010. jan. 5. 21:46
3/16 anonim válasza:
[link] Itt pontosan leírják, hogy mikor van tüszőrepedés, és mik ennek a jelei.
Én csak egyszer éreztem. Többé nem akarom. Iszonyú hasgörcseim voltak tőle, és nulla kedvem a szeretkezéshez.
4/16 anonim válasza:
Ja, és még valami: babáért a legjobb tüszőrepedés ELŐTT szeretkezni, hogy a lehető legfrissebb, legfiatalabb petét kapjátok el. Azaz szeretkezzetek akkor, amikor az ovuteszt pozitívat mutat, és a biztonság kedvéért még az első negatív napon is.
5/16 anonim válasza:
Az utolsó válaszolót egészíteném ki,mert csak egyetlen petesejt szabadul ki a tüszőből minden hónapban,a domináns és ezt az egyetlen petét kell elkapnia a spermiumnak.Igen valóban akkor,mikor az még fiatal,életképes,vagyis az első 12 órában.
6/16 anonim válasza:
Általában(!) egy, de van amikor több, így lesznek a többpetéjű ikrek.
7/16 anonim válasza:
Igen igazad van ebben kedves utolsó! :D
Ha meg ugyan azt az egyetlen petesejtet két spermiumnak sikerül megtermékenyítenie,abból lesznek az egypetéjű ikrek.
Már beugrott :D
9/16 anonim válasza:
Pontosabban az az egy osztódik 2- vagy többfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!