Ma vagyok a 13. dpo n. ha ma délutáni vizeletből tesztelnék, mutathat már valós eredményt?
Figyelt kérdés
Orvosi vizsgálat miatt kellene, és szeretném tudni, mert akkor úgy kérnek reggelre időpontot nekem.2013. nov. 7. 12:41
1/8 anonim válasza:
Mutathat, de nem biztos, negatív teszt mellett is lehetsz terhes.
Ha olyan orvosi vizsgálatra kell menned, amit terhesen nem lehet megcsinálni, akkor halaszd el a vizsgálatot, mire kiderül biztosra.
2/8 A kérdező kommentje:
Óhhh. ez jó....azért köszönöm a válaszodat!!!
2013. nov. 7. 12:56
4/8 anonim válasza:
Nekem az aktus után a 15. nap reggel lett halvány pozitív a tesztem, szóval ha negatív lesz, akkor attól még lehetsz terhes. Ha mondjuk tényleg olyan vizsgálat lenne, ami terhesen nem ajánlott, tedd el máskorra.
5/8 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a tesztet. Negatív lett...és most olvastam , hogy a lehető legrosszabb tesztet vettem...ez a predaktor early.....szóval nem tudom valósat mutat e....de a vizsgálatot nem nagyon akarom halogatni kardiológia lenne, és a hozzá tartozó egyéb. És azonnal azt kérdezték, fent áll e terhesség....de így...hát nem tudom....23. napomon vagyok és 25 naposak a ciklusok....
2013. nov. 7. 18:58
7/8 A kérdező kommentje:
Szia. nem. nem teszteltem még. Holnap reggelre terveztem. Majd megírom az eredményt.
2013. nov. 8. 12:26
8/8 A kérdező kommentje:
Negatív lett...de prediktor earlyvel tesztelte..és azt olvastam, nagyon nem megbízható....akkor most nem tudom mi legyen...ugyanott vagyok, ahol eddig :)
2013. nov. 11. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!