Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért akartok vagy akartatok...

Miért akartok vagy akartatok gyereket?

Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 17:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Ez ösztön,vágy.Nem kell hozzá indok,mondhatni automatikus :)
2013. nov. 5. 17:55
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,hogy írtál!:)

Egyébként azt hittem sok-sok válasz fog érkezni ebben a topikban.:( Várom szeretettel!

2013. nov. 5. 18:41
 3/12 anonim ***** válasza:
14%
Mert tök jó buli, hajnali kettõkor elaludni, majd haromkor ebredni és fél órát küzdeni, hogy vissza aludjon az ember lánya és ötkor újra riadóznak, hogy ébresztõ van.
2013. nov. 5. 20:34
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Mert szeretjük egymást a Férjemmel, és így érzetük tökéletesnek a kapcsolatunkat, hogy jött két apróság az életünkbe, meg hat karika a szemünk alá a kialvatlanságtól! ;)
2013. nov. 6. 05:39
 5/12 anonim ***** válasza:
47%
Mi sem éreztük magunkat teljesnek,és igazi családnak gyerekek nélkül.4 évig éltünk kettesben,aztán ,,meguntuk,, és jöttek sorba! :) Már 3-nál tartunk,és tervezzük a 4.-et! ;)
2013. nov. 6. 15:46
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Lett vegul gyerek?
2021. jún. 7. 14:44
 7/12 A kérdező kommentje:
Nemár! Itt biztosan mindenkinek van vagy szeretne gyereket! Nekem meg sokat segítene ha mindenki leírná az indíttatását teljesen őszintén, bármi lehet, nincs rossz válasz!
2021. jún. 7. 20:11
 8/12 anonim ***** válasza:
En 36 eves koromig ugy gondoltam nem akarok es egyik reggel ugy keltem fel hogy ez megvaltozott. Ez egy 8 eves kerdes meg mindig aktualis?
2021. jún. 7. 20:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig is szerettem volna gyereket. Már kiskoromban is szerettem anyáskodni, kisebbeket vigyázni, talán, mert van egy nővérem, aki nem volt túl gondoskodó és másoknak mindig azt akarom adni, ami nekem hiányzik.

Jelenleg úgy érzem nem kéne és egy nyűg lenne, de 10-15 év múlva jól esne, ha lenne 1 vagy 2 gyerekem, akit szeretgethetek, felnevelhetek. Nekem ez a gyerek kérdés kicsit ilyen "bizonyítás" is, hogy igenis lehet boldog és egészséges családi életet élni, illetve anya annyi mindenre olyan érdekesen reagált, szeretném azt gondolni, hogy én majd más anya leszek, mint ő. Valamennyire biztos, kérdés, mennyiszer fogom azt érezni, hogy "basszus, mintha ő beszélne belőlem" 😅

19/l, bocsi, hogy ilyen fiatalon válaszolok, de érdekes kérdésnek tűnt és vannak, akiknek ennyi idősen tervezett gyerekük van érettségi után, na én nem ez a fajta ember vagyok

2021. jún. 7. 20:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt teljesen ösztönös érzés, gyerekkorom óta anyaszerepben láttam magam. Úgy érzem, számomra ez hozza el az erzelmi kiteljesulest.

Másrészt, lehet klisekent hangzik, de tényleg úgy gondolom, hogy a házasságunk beteljesulese a gyermek. Alig várom, hogy a szeretett férjem és a saját vonasaimat egy új emberbe osszegyurva lássam, lássam, ahogy az a pici lélek a mi testunkbol lassan cseperedik, ahogy tágul az értelme, ahogy szárnyra kap.

Harmadrészt, mindketten pozitív, optimista emberek vagyunk, szeretjük az életet, és jó lesz egy kis embert erre megtanitani, hogy az élet szép, örömteli, hogy élni jó!

2021. jún. 8. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!