Szeptember 25. en volt az utso mensim elso napja, Azota semmi. Terhessegi tesztnel a masodik vonal halvanyan latszik, nogyogyasznal is jartam nem lat semmit. Alhasi fajdalmam van. Lehet mehen kivuli terhessegrol (bar verzes nem mutatkozott)?
Figyelt kérdés
Szeptember 25. en volt az utso mensim elso napja, . Azota semmi. Keszitettem terhessegi tesztet, a masodik vonal halvanyan ugyan de latszik (nem paracsik), aztan a masodik teszt is halvany volt, szombaton nogyogyasznal is jartam egyenlore nem lat semmit. Alhasi fajdalmam estenkent van (bar ez lehet egy sajnalatos gerincproblemamtol, kifazasto), a melleim erzekenyek. Attol tartok mehen kivuli terhessegrol van szo (bar verzes nem mutatkozott), mi lehet ez?2013. nov. 4. 13:24
11/11 A kérdező kommentje:
kedves valaszadok,....TERHES VAGYOK!!!!....elnezest a nagybetukert, de most madarat lehetne velem fogatni a boldogsagtol:). ma voltam kivizsgalason es lattam a petezsakocskat, hihetetlenul jo erzes volt. 2 het mulva ismet kontroll, akkor mar tobbet fogok latni az en kis dragambol. nagyon boldogok vagyunk. az orvos szerint eddig minden rendben van, 5 hetesnek szamolta a terhesseget,en meg csak nem igazan ertem hogy miert es hogyan, de ez nem is lenyeges. Itthon meg nem mondtuk el, ugy gondoljuk jobb ha a 12. hetet betoltve mondjuk el, nehogy neadj isten tortenjen valami es "potyara"beleeljek magukat a "nagyszulok". koszonom a valaszaitokat es a nyugtato uzeneteket. bizom benne, hogy minden rendben lesz. szep napot mindenkinek!!!!...szep az ELET!!!!:D
2013. nov. 9. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!