Szeptember 25. en volt az utso mensim elso napja, Azota semmi. Terhessegi tesztnel a masodik vonal halvanyan latszik, nogyogyasznal is jartam nem lat semmit. Alhasi fajdalmam van. Lehet mehen kivuli terhessegrol (bar verzes nem mutatkozott)?
Ha jól számoltam, lassan hat hetesnek kellene lenned.Három dolog lehetséges:
1. nem vagy terhes, más miatt késik a menzeszed, bár ennek ellentmond a halvány pozitív teszt.
2. később volt a peteérésed és azért nem látszódik még az ultrahangon semmi, bár akkor nagyon későn kellett tényleg történnie az aktusnak.
3. méhen kívüli a terhesség. Erre utalhat a nagyon halvány pozitív teszt is.
Én bemennék kórházba. Engem befektettek méhen kívüli gyanúja miatt, mert az ultrahangon nem látszódott semmi. Vettek vért, vizeletet is kértek, és egyértelműen kimutatták a HCG-t a szervezetemben. Pár nap múlva hála az Égnek, nálam megjelent a petezsák méhen belül, bár mondjuk nekem egyértelműen pozitív tesztjeim is voltak. Közben a kórházban folyamatosan nézték a HCG szintet is, mert a növekedés mértékéből is tudtak arra következtetni, hogy méhen belül vagy kívül lehet a terhesség. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
meg semmi konkret....:(
azota meg keszitettem 1 gyorstesztet, meggyozoen eros mind2 csik. az alhasi gorcsok igaz mar ritkabban de estenkent meg jelentkeznek,....mas tunetem nincs....:(....szombaton kontroll, remelem akkor mar tobbet fogok tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!