Mennyi idő telt el onnantól, hogy felmerült először a gyerek gondolata addig amíg valóban elkezdtetek "dolgozni" a babán (tehát abbahagytátok a védekezést)?
ezt a bekapcsol a biológiai órám ügyet valahogy úgy értettem, hogy eddig teljesen átnéztem a gyerekeken, tehát rájuk se néztem, ha láttam, hogy ott vannak (most idegen gyerekekre gondolok) most meg már úgy nézek rájuk, hogy jaj de cukik, figyelem, hogy mit dumálnak a szüleikkel, elképzelem, hogy milyen lenne, ha az enyém lenne. amit írtam, hogy azt álmodtam, hogy szoptatok, gondolom a saját gyerekem, valahogy jobban érdekel az egész és bár én úgy nőttem fel, hogy soha nem láttam a jövő képemben gyereket, már 15 évesen kijelentettem, hogy nekem nem kell és rengeteg érvem volt, kész ideológiát gyártottam köré, hogy nekem miért nem lesz gyerekem, most már egyre jobban el tudom képzelni.
persze még most is nagyon sok minden szól ellene és érdekes, hogy a hozzáállásom úgy változott, hogy most úgy a 6-12 éves gyerekek azok, akiket úgy nézek, hogy kevesebbnek érzem az életem, hogy nekem nincs, de a kisbabáktól valahogy még félek, hogy nem tudják elmondani mit akarnak, teljesen önállótlanok, maximálisan kiszolgáltatottak.
a bátyámnak van 2 gyereke és őket is akkor kezdtem igazán "megkedvelni" amikor már tudtak beszélni.
12. vagyok,örülök,hogy nem "teremtettél le",amiért nem konkrétan a kérdésedre válaszoltam. 13-ra: Én is írhattam volna akár ezeket a sorokat. A házassággal kapcsolatban is mindig ellenérzeteim voltak és erről is,meg a gyerektémáról is vallottam mindig,hogy nem kell. Dehát változunk. Szerencsére.:)
Nekem még tavaly volt olyan álmom egyszer,hogy nagy hasam van.Nagyon furcsa volt,szinte éreztem.:) Reggel meg hiányoltam,hogy nincs ott.:) Fura volt. Szoptatásról mondjuk sosem gondolkodtam,nem is álmodtam ilyet,idegennek érzem. De amiket írsz,hogy észreveszem a kicsiket és más szemmel látok,az megvan.Átfut az agyamon,pl.: hogy hogyan csinálnám adott/látott szituációban. Korábban meg tényleg észre sem vettem,sőt nem értettem miért aranyosak. Na ez utóbbi már teljesen átfordult. Ők a legőszintébb lények a világon...stb. Csecsemőktől úgyszint tartok.Érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!