Teázós kérdés. Valaki?
Figyelt kérdés
Ivott valaki zöld teát teherbeesés elősegítésére? Tényleg jó, beválik? Vagy nem? Ha ittatok, akkor milyet? Gondolom ezeknek a pickwick, meg hasonló teáknak közük sincs a zöld teához, vagy igen? Tapasztalatok? Köszönöm előre is.2013. okt. 31. 20:33
1/6 anonim válasza:
A filteres tea összetétele rajta van a dobozon, az is rendes tea általában azért. Amúgy én ittam, de nem ezért, nem is gondoltam volna, hogy hat, sose hallottam ezt a módszert :)
2/6 A kérdező kommentje:
Eddig én sem tudtam, tegnap olvastam. Beírtam google-be, hogy ”teherbeesés gógynövény” és az első link. Bocsi telóról vagyok, nem tudok linkelni. Lehet benne valami?
2013. okt. 31. 21:15
3/6 anonim válasza:
Én sem tudtam, hogy elősegítené, de tény, hogy én zöld teát ittam minden nap, kb 1,5-2 litert naponta, és az első hónapban összejött a baba.
Én pickwick zöld teáját ittam, vörösáfonya ízesítésűt...2 liter vízhez 2 filtert tettem, szóval nem csészénként teázgattam...
Hát ne tudom, ebben nem igazán hiszek, de ártani nem árt, az biztos :)
4/6 A kérdező kommentje:
De jó! :) gratulálok a babához :) én tegnap óta iszom, egy próbát megér :)
2013. nov. 1. 00:01
5/6 anonim válasza:
Köszönöm, azóta már 1,5 éves nagylány :)
Persze egy próbát megér, főleg ha kellemes a hasznossal, illetve még kellemesebbel párosul :) Sok sikert! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. nov. 1. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!