Első teázós hónap, de nem sikerűlt, vagy várnom kell még a hatására, ne legyek türelmetlen?
1 hónap után? Ugyan, ne keseredj el. Mindenkinél más a hatás, lehet, hogy nálad lassabban hat. Ne aggódj. Folytasd a teázást, majd alakul a görbéd is :) Rómát sem egy nap alatt építették - hiszen tudod..
Hajrá :)
Én 1 év sikertelen próbálkozás után inkább szakemberhez (=orvos) fordulnék inkább.
Szerintem akinek a teával összejött (és közben semmi más nem változott), annak valószínű, hogy a tea nélkül is ugyanúgy sikerült volna.
Vannak olyan meddőségi prblémák, amiken a tea sem fog segíteni, mondjuk ha a férfinél van valami gond??
De persze mindenki maga dönti el, hogy miben hisz és mit lép.
szia!
Én is teáztam két hónapig cicka és palástfű,a páromnak egy pár vitamint adtam folsavat és e vitamint,aztán két hónap teázás után elkeseredtem,hogy ezzel se jött össze,megbeszéltük hogy irány az orvos következő hónapba már nem jött meg,hozzá teszem 22 hónap sikertelenség után.
Úgy hogy nem tudom talán a tea vagy valami más de sikerült,szerintem érdemes kipróbálni!
21hkm
Nekem rendszertelen volt a mensim és már 5 hónapja nem jön a baba!2. teás ciklusom0 már gyönyörű és napokon belül kiderül van-e baba!
(Amúgy nem mindenkinek segít ám a tea,nem akarok rád ijeszteni de nagyobb problémánál már nem segít!pl nekem egyik ismerősöm itta a teákat,de annyira cisztás volt hogy nem esett teherbe!)
szóval ha nem látsz nagyobb változást két-három ciklus után akkor menj el dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!