Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon lassan fog eltelni a 9...

Nagyon lassan fog eltelni a 9 hónap? Még csak 10 hetes vagyok, de már nagyon türelmetlen, úgy szeretném már ha itt lenne az idő!

Figyelt kérdés
2008. ápr. 17. 09:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én pont az ellenkezőjét érzem sokszor. Olyan gyorsan röpülnek a hetek, de lehet, hogy azért is érzem így mert még dolgozom.

Boldog babavárást neked! Meglátod gyorsan el fognak telni a hónapok és lesz egy gyönyörű babád!

27 hetes kismami

2008. ápr. 17. 09:42
 2/13 anonim ***** válasza:
szia :). nagyon nagyon hamar elszalad az idő és minden hét tartogat majd valami újat, addig nem tapasztaltat. :) hol kellemes, hol kellemetlen jellegek ezek, mint a gyomorégés, vagy kellemesként, mikor uh-ra mész és láthatod a babád, vagy mikor először mozdul meg érezhetően. én most vagyok 31 hetes, és éppen most mondtam páromnak, hogy úristen, mindjárt szülök, pedig még csak nemrég estem teherbe :)))). aztán mikor elkezdesz vásárolni a babának, rájössz, hogy húúú még ez sincs, az sincs :))), meg mehetsz 16-dik héttől 4d ultrahangra (előtte is lehet, de innentől érdemes), hát az valami leírhatatlan! :) nagyon sok boldog óra vár még rád :), boldog babavárást :).
2008. ápr. 17. 09:43
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg borzasztó gyorsan, észre sem veszed és máris a finisben leszel! Én legalábbis így vagyok! 32 hetes kismama.
2008. ápr. 17. 09:46
 4/13 anonim ***** válasza:
szia! mi is 10 hetesek vagyunk én is ugyanigy érzek mint te! de nekem is sokan azt mondják hogy ugy elrepül ez az idő hogy észre se fogjuk venni és már a szülőszobán vagyunk!na ott majd mennyire szeretnénk hogy két fájás között vége legyen ! de megéri! végre megláthatjuk a babócánkat akit 9 hónapig a szivünk alatt hordunk! könnyű szülést kivánok mindenkinek aki már a terhesség vége felé jár a többieknek pedig boldog babavárást ! üdv
2008. ápr. 17. 09:53
 5/13 anonim ***** válasza:

szia

nemtudom te hogy viseled, de én a 15.-16.hétig hánytam, meg a szokásos rosszullétek.azt hittem sose lesz vége, mintha megállt volnna az idő.aztán ahogy ezek a rosszullétek elmultak egyszer csak azt veszem észre, hogy jé ,már 25hetes vagyok :D

repül az idő

boldog babavárást

2008. ápr. 17. 09:58
 6/13 A kérdező kommentje:
A hányinger és a hányás tölti ki a napom...:(
2008. ápr. 17. 10:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Ne csüggedj, pár hét múlva remélhetőleg elmúlik a hányinger és nemsokára már a babát mozgását is érezni fogod.
2008. ápr. 17. 10:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Használd ki az időt, pihenj sokat, ha lehet, találkozz a barátaiddal, legyetek együtt sokat a pároddal! :-) Én már 32 hetes vagyok, és szinte röpülnek a hetek.. Már egyre többet gondolok a szülésre. A hányinger és rosszullét el fog múlni, tarts ki még egy kicsit, utána sokkal jobb lesz!!
2008. ápr. 17. 10:41
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok! Boldog Babavárást nektek!
2008. ápr. 17. 10:44
 10/13 anonim ***** válasza:

Pont fordítva. El fog rohanni , hogy még kiélvezni is alig tudod. Én "most" tudtam meg, hogy terhes vagyok, és mindjárt szülök, hihetetlen gyorsan elment az idő...

EGyik hét a másik után, van, amelyik abszolut ki is esett, mintha nem is lett volna...

Ne félj, mindennek megvan az ideje:-)

2008. ápr. 17. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!