Nagyon lassan fog eltelni a 9 hónap? Még csak 10 hetes
vagyok, de már nagyon türelmetlen, úgy szeretném már ha
itt lenne az idő!
Én pont az ellenkezőjét érzem sokszor. Olyan gyorsan röpülnek a hetek, de lehet, hogy azért is érzem így mert még dolgozom.
Boldog babavárást neked! Meglátod gyorsan el fognak telni a hónapok és lesz egy gyönyörű babád!
27 hetes kismami
2008. ápr. 17. 09:42
szia :). nagyon nagyon hamar elszalad az idő és minden hét tartogat majd valami újat, addig nem tapasztaltat. :) hol kellemes, hol kellemetlen jellegek ezek, mint a gyomorégés, vagy kellemesként, mikor uh-ra mész és láthatod a babád, vagy mikor először mozdul meg érezhetően. én most vagyok 31 hetes, és éppen most mondtam páromnak, hogy úristen, mindjárt szülök, pedig még csak nemrég estem teherbe :)))). aztán mikor elkezdesz vásárolni a babának, rájössz, hogy húúú még ez sincs, az sincs :))), meg mehetsz 16-dik héttől 4d ultrahangra (előtte is lehet, de innentől érdemes), hát az valami leírhatatlan! :) nagyon sok boldog óra vár még rád :), boldog babavárást :).
2008. ápr. 17. 09:43
Szerintem meg borzasztó gyorsan, észre sem veszed és máris a finisben leszel! Én legalábbis így vagyok! 32 hetes kismama.
2008. ápr. 17. 09:46
szia! mi is 10 hetesek vagyunk én is ugyanigy érzek mint te! de nekem is sokan azt mondják hogy ugy elrepül ez az idő hogy észre se fogjuk venni és már a szülőszobán vagyunk!na ott majd mennyire szeretnénk hogy két fájás között vége legyen ! de megéri! végre megláthatjuk a babócánkat akit 9 hónapig a szivünk alatt hordunk! könnyű szülést kivánok mindenkinek aki már a terhesség vége felé jár a többieknek pedig boldog babavárást ! üdv
2008. ápr. 17. 09:53
szia
nemtudom te hogy viseled, de én a 15.-16.hétig hánytam, meg a szokásos rosszullétek.azt hittem sose lesz vége, mintha megállt volnna az idő.aztán ahogy ezek a rosszullétek elmultak egyszer csak azt veszem észre, hogy jé ,már 25hetes vagyok :D
repül az idő
boldog babavárást
2008. ápr. 17. 09:58
6/13 A kérdező kommentje:
A hányinger és a hányás tölti ki a napom...:(
Ne csüggedj, pár hét múlva remélhetőleg elmúlik a hányinger és nemsokára már a babát mozgását is érezni fogod.
2008. ápr. 17. 10:25
Használd ki az időt, pihenj sokat, ha lehet, találkozz a barátaiddal, legyetek együtt sokat a pároddal! :-) Én már 32 hetes vagyok, és szinte röpülnek a hetek.. Már egyre többet gondolok a szülésre. A hányinger és rosszullét el fog múlni, tarts ki még egy kicsit, utána sokkal jobb lesz!!
2008. ápr. 17. 10:41
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok! Boldog Babavárást nektek!
Pont fordítva. El fog rohanni , hogy még kiélvezni is alig tudod. Én "most" tudtam meg, hogy terhes vagyok, és mindjárt szülök, hihetetlen gyorsan elment az idő...
EGyik hét a másik után, van, amelyik abszolut ki is esett, mintha nem is lett volna...
Ne félj, mindennek megvan az ideje:-)
2008. ápr. 17. 10:44
Kapcsolódó kérdések: