Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon lassan fog eltelni a 9...

Nagyon lassan fog eltelni a 9 hónap? Még csak 10 hetes vagyok, de már nagyon türelmetlen, úgy szeretném már ha itt lenne az idő!

Figyelt kérdés
2008. ápr. 17. 09:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

En is igy ereztem a 4-ik honap elejeig, aztan mostmar nyugodt vagyok es turelmes.Kitartast!

18 hetes kismami

2008. ápr. 17. 10:51
 12/13 anonim ***** válasza:

A terhességem alatt én is így éreztem, de amióta megszültem, annyira rohan az idő, hogy nem is tudom hova lesz. Ráadásul a terhességre visszagondolva most úgy tűnik, mitha most derült volna ki, hogy babás vagyok. Így utólag nagyon gyorsan elmúlt. De közben én is türelmetlen voltam és lassúnak éreztem minden egyes hetet, erre is emlékszem.

Próbálj most foglalkozni minden olyasmivel amire eddig nem volt időd. Barátok, lakáscsinosítás, kirándulás, kikapcsolódás és persze a babaholmik beszerzése. Így legalább addig gyorsabban megy az idő, amíg benne vagy egyik-másik tevékenységben.

És ne siettesd az időt, élvezd ki a babavárás minden csodálatos pillanatát!

2008. ápr. 17. 12:15
 13/13 anonim válasza:
Kitartás.Én a 32.héten járok, szinte elrepült az idő. Az első uh om csak a 12. héten volt, gondolhatod mennyire vártam, de eljött az idő, éppugy mint ahogy a vége is nagyon hamar el fog jönni. Próbáltam úgy felfogni, mintha nem is lennék terhes.
2008. ápr. 18. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!