Ugrott ez a hónap szerintetek is?
Most hagytam abba a fogamzásgátlót(11.-én), és megjött (13.-án)rendesen, majd 19.-én együtt voltunk, de a férjemnek váratlanul el kellett utazni, így többet ebben a hónapban már nem leszünk együtt.
Gondolom akkor ezt a hónapot bebuktam ugye?Túl korai volt még az együtt lét?
Azt sem tudom hogy gyógyszer abba hagyása után mikor van/lesz peteérésem.....
Szerintetek ugyan úgy félidő környékén van ilyenkor peteérés?Van valakinek erről tapasztalata?
Amúgy akkor mikor együtt voltunk, meg utána olyan 2 napig erős mensis görcseim voltak, azóta viszont az elmúlt és semmi nincs....azt hittem hogy meg fog jönni annyira....
De mondjuk ez a gyógyszer abba hagyása miatt is lehet gondolom....
Szerintetek mennyi az esély?
Köszi mindenkinek előre is !
Nem akarlak elszomorítani, de szerintem nem sok esélyetek van!!
Legtöbbször gyógyszer abba hagyása után egy darabig fel van borulva a hormonháztartás, kell egy kis(vagy sok, kinek mennyi) idő, hogy helyreálljon a "rendszer"!
A másik, hogy ha 13-án megjött, akkor az együttlétetekig csak 6 nap telt el, előfordulhat, de nem valószínű, hogy ilyen korán ért a petéd!
Szóval előfordulhat, hogy az első tabi nélküli hónapban összejön, de kicsi rá az esély!
A másik meg az, hogy legalább 3 hónap kell, hogy kiürüljön a gyógyszer a szervezetedből, ennyi időt hagynod kellene pihenni és regenerálódni a szervezeted !
De azért kívánom, hogy minél hamarabb babásak legyetek, nincs is ennél szebb dolog a világon!! :)
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!