Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyanakodhatok-e terhességre?...

Gyanakodhatok-e terhességre? 3. hónap próba!

Figyelt kérdés
9én jöttmeg mensim tartott 3 napot majd 12én+16-23ig mindennap együtt voltunk.szokott folyo folyásom lenni mindig de most 1hete nemkifolyo majdnem csak száraz fehér folyás van kevéske hüvelyben a hasam alja mindennap szurkálgat,viszont ma 27én erös szédülésem is volt meg kis cici szurka,fáradtság érzetem is van.van esély babára!25-24 napossak a ciklusaim!2 manom van de szeretnék 3at nemtom mé nem akar,elözöek hamar lettek!direkt akartuk!
2013. okt. 27. 13:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
12 én este +16-23ig mindennap de csak este.hát nagyon remélem baba lesz és nem menszi de ha mégse sikerülne akkor majd jövöhónapba talán.2 manom van de h öszinte legyek nem nézegettem ezeket sose lehet most csak azért van igy mert most figyelem magam igazán meg hogy nagyon szeretném bár utcso szülésem 7 éve volt.de idén voltam már ndokinál és aztmondta minden rendben van,olyan május körül lehettem.majd csak lesz valami.minden jót nektek is megirom majd mi lett.
2013. okt. 30. 20:39
 12/14 Kata7890 ***** válasza:

Kíváncsi vagyok mi lesz az eredményed.

Várom majd,hogy írj.

Nektek is minden jót.

2013. okt. 31. 15:54
 13/14 A kérdező kommentje:
ma reggel halvány pozim lett gabriel kazettással foton nem látszik de párom is látta majd még holnap is tesztelek még nem jött meg remélem nem is fog!nagyon örülök!!!!
2013. nov. 1. 12:20
 14/14 Kata7890 ***** válasza:
Jajj de jó neked. Gratulálok :D
2013. nov. 1. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!