Gyanakodhatok-e terhességre? 3. hónap próba!
nahát azért 3, hónap után nem mondhatod azt hogy jaj de régóta probálkoztok. Inkább adj neki hálát hogy az első kettő elsöre összejött. Mivel nem volt sosem ilyen problémád ezért nem tudod, hogy egy ciklus alatt is csak kb 20% az esély a terhességre egészséges pároknál jókor lévő együttlétből. A magyar átlag a 4. hónap a teherbeesésre egészséges pároknál. Felesleges ennyit ennyütt lenni már a ciklus elején csak amiatt ha a baba miatt volt. Viszont jobb lett volna ha még 23-26.-ig legalább két naponta lett volna aktus. Nem is kell naponta együtt lenni, a meddöségiben is azt ajánlják hogy 2 naponta legyen együttlét max naponta gyakrabban nem szabad mert nem termelődik elég spermium.
2013. okt. 27. 13:17
2/14 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod!de én mást kérdeztem,ezekkel tisztában vagyok csak lehet e esélyem meg kinek milyen tapasztalata volt nem várt elött pár nappal!
Szia. Nekem is ugyan ezek a tűneteim vannak csak nekem ilyen rózsaszínes barnásan volt meg 3 napig és nem sok volt. Hasszurkálásom szédülésem nekem is van 2 hete már. Csináltam tesztet de negatív lett meg voltam orvosnál,de nemlátott semmit sem. Te teszteltél már,vagy orvosnál voltál?
Drukkolok neked/nektek :D
2013. okt. 27. 21:39
4/14 A kérdező kommentje:
1re nem várom.nem merek elötte tesztelni.a cicim ma már egésznap fályt nem szurkált most hanem szabályossan fályt pedig ilyen nekem nem szokott lenni.drukkolok énis neked összejöjjön babóca!ja és a hasam is most mésképp érzem h fáj nem olyan mint mensikor vajon a beágyazodás lehet nemtudom majd kiderül!
2013. okt. 28. 15:56
6/14 A kérdező kommentje:
fájt akkor jobb igy nehari de tanárnénisdit jötté ide játszani v érdekel amit olvasgatsz!!!!!!!!!!:D
Én utánna olvasgattam a tüneteimnek,de eddig nekem minden jel terhességre utal. Nekem is feszül meg fáj kicsit a mellem. Beágyazódásnál szokott tán lenni ez a hasszurkálás meg a folyás ami pl nekem is volt. Hát nemtudom szerintem várj 2 hetet kb és utána tesztelj én is félek tesztelni mégegyszer de lehet megpróbálom hnap.:D
Én is szurkolok neked,ha teszteltél majd írd meg az eredményt drukkolok neked :D
2013. okt. 28. 22:14
8/14 A kérdező kommentje:
szia Kata!ovu ota van mindennap hasfájás de ez más most mint mensikor ez a nemkifolyo folyás alig észrevenni ez állitolag szárazság na nekem ilyen nem volt eddig csak most!ráadás 2 napja rndessen fáj mindkét cicim és annál is csak nyilalások szoktak azelött lenni.igazitom meltartoná v ráfekszek fáj de nem vészes,hát nemtudom mi lesz me ma reggel teszteltem 20assal de nega péntek megkell jönnie mostmá megvárom.ujj dolog h nedves vagyok hüvelyembe tegnap ota de azse kifolyó ezsem volt tegnapig.fejfájás maradt továbbra meg szédülés remélem nem produkálja szervezetem és remélem babóca lesz!drukkolok neked irj majd mi a helyzet!marcsi
Szia Marcsi.
Én voltam nőgyógyásznál tegnap,de nem tudott még mondani semmit,mert a tűneteim utalhatnak terhességre csak lehet hogy még pici a baba a tesztet meg hamar csináltam jovőhéten megyek vissza hétfőn akkor derül majd ki,hogy mi lehet. Én is remélem,hogy osszejott nekünk. A te tüneteid is azért terhességre utalnak inkább szerintem,vagy lehetséges,hoyg csak megfog jonni,de reméljük,hogy nem és babátok lesz. :D Drukkolok nektek nagyon. Majd írj hogy mi lett az eredmény ha netán pénteken nem jott meg.
2013. okt. 30. 18:34
Mikor voltatok együtt pontosan?
2013. okt. 30. 18:36
Kapcsolódó kérdések: