16 éves vagyok 6hetes terhes, a barátom tudja meg anyám is, de van egy gyámom a mamám ô nem tudja. De a barátom szülei nem tudják. Elvetessem ezek alapján vagy megtartsam?
Te jó ég! Mire biztatjátok? Hogy szülje meg, és adja örökbe?!? Talán ti fogjátok örökbe fogadni? És mi lesz ővele? Tegye ki a testét a terhességnek, meg a szülésnek, a sok megvető pillantásnak, és véleménynek, hogy gyerek fejjel szül??? Úgy hogy esetleg egyáltalán nem akar anya lenni???
Én átéltem mindkettőt, és igenis vannak helyzetek, amikor az abortusz a kisebbik rossz.
Neki kell eldöntenie, hogy megvan-e az az életszínvonala, hogy vállaljon egy gyereket, és biztosított-e a jövője.
És nem kell olyanokkal riogatni, hogy majd később nem lehet ezért gyereke, mert nagyon-nagyon minimális esély van arra.
És aki örökbe akar fogadni, mert nem lehet gyereke, azt hiszem tud választani a rengeteg intézetben nevelkedő gyerek közül, akik szerető családra vágynak!
És most tessék! Lehet lepontozni!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!