Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 16 éves vagyok 6hetes terhes,...

Hilodilo kérdése:

16 éves vagyok 6hetes terhes, a barátom tudja meg anyám is, de van egy gyámom a mamám ô nem tudja. De a barátom szülei nem tudják. Elvetessem ezek alapján vagy megtartsam?

Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 18:32
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
58%

Te jó ég! Mire biztatjátok? Hogy szülje meg, és adja örökbe?!? Talán ti fogjátok örökbe fogadni? És mi lesz ővele? Tegye ki a testét a terhességnek, meg a szülésnek, a sok megvető pillantásnak, és véleménynek, hogy gyerek fejjel szül??? Úgy hogy esetleg egyáltalán nem akar anya lenni???

Én átéltem mindkettőt, és igenis vannak helyzetek, amikor az abortusz a kisebbik rossz.

Neki kell eldöntenie, hogy megvan-e az az életszínvonala, hogy vállaljon egy gyereket, és biztosított-e a jövője.

És nem kell olyanokkal riogatni, hogy majd később nem lehet ezért gyereke, mert nagyon-nagyon minimális esély van arra.

És aki örökbe akar fogadni, mert nem lehet gyereke, azt hiszem tud választani a rengeteg intézetben nevelkedő gyerek közül, akik szerető családra vágynak!

És most tessék! Lehet lepontozni!!!!!

2013. okt. 28. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!