16 éves vagyok 6hetes terhes, a barátom tudja meg anyám is, de van egy gyámom a mamám ô nem tudja. De a barátom szülei nem tudják. Elvetessem ezek alapján vagy megtartsam?
16 évesen minek élsz nemi életet?? Inkább az Iskolára figyelnél oda! Te 16 évesen babát vársz vki 20 évesen vagy 30 évesen se tud teherbe esni!
Ti is nadrágletolás helyett inkább tanultatok vna!!!
Tudod egyáltalán h mivel jár egy baba felnevelése? Lehet h most azon parázol h a gyámod mit szól ahhoz h babát vársz az is lehet h el veteti veled, utána meg majd bánni fogod h elvetetted!!! De különben létezik az ÓVSZER az ilyen felelőtlen tiniknek találták ki!!!
Lehet h most majd kapom a lepontozásokat, de nekem ez a véleményem!!!
Egy életképtelen embrió eltávolítása a méhből nem gyilkosság. És igen, biztatni fogjuk, mert örökre sebet okoz benne, ha megszüli és örökbe adja. És igen, az abortusz is, de örökbe adni sokkal keményebb! És mert nekünk pont ugyanolyan jogunk van a véleményünkhöz, és annak hangoztatásához, mint neked. ;)
Kérdező, ha én lettem volna 16 évesen ilyen helyzetben én elvetettem volna. De a te döntésed kell, hogy legyen. Ha érzel magadban elég erőt arra, hogy megszüld majd örökbe add, az nagyon szép tett, de ne érezd, hogy ez kötelező, és nem szabad magad amiatt emésztened, mert erre nem vagy képes, tök mindegy mit mond itt pár szentfazék..
Tyttycon-nak nagyon is igaza van. Undórítóak vagytok,hogy ilyeneket mondtok ennek a szegény lánynak.Lehet,hogy ő attól,hogy 16 éves teljesen felelősségteljes ember,minden neveltetés kérdése. De én még ennél negatívabb butább agyilag kifejletlen embereket még nem láttam mint ti választadók..UBDÓRÍTÓAK VAGYTOK
Szóval kérdező
Szerintem mérlegeld a dolgaidat,hogy te készen állász-e erre,mert azért igen nagy felelősség az tuti,de ha úgy érzed,hogy készen állsz erre akkor én azt mondom hogy hajrá,de mikor elsőnek meglátod a picit és hallod majd a szív dobogását az valami fantasztikus lesz és benned is felfog éledni az anyai oszton. A barátodal és szüleiddel is ülj le és beszéld át ezt a dolgot hidd el nem esznek meg csak légy őszinte...
Az elvetetést is gondold át mert ha most elveteted lehetséges nem is lehet másik majd később netán. De viszont elsőnek a kisagy kezd el kifejlődni de a 4-6 hétben már a szíve kezd dobogni és már akkor ő is egy élő kis ember így is úgy is.
Én nem rábeszélni akarlak csak gondold ezt át jól és ne halogasd a dontést,mert ő már hamarosan kifejlődik.
Ha nem szeretnéd és elejében vagy még nagyon avgy csak sejted hoyg az lehetsz akkor menj el gyógyszerért a gyógyszertárba eseményutániért és ved be.
Sok sikert és erőt a dontésedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!