Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan aki egy mártogatós...

Van olyan aki egy mártogatós terhes tesztet 2-szer használt el 2-3 nap különbséggel, és a második eredménye ugyanazzal a teszttel + lett?

Figyelt kérdés

Ne értsetek félre,tudok venni tesztet,csak kíváncsiságból csináltam meg és + lett.Ma veszek egy ugyanilyet,ami új,és összehasonlítom.

Tudom,hogy egyszer használatosak ezek a tesztek,de ha kíváncsi az ember lánya....:)

2009. nov. 13. 10:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ugyan azok a jeleink!

Ma vagyok a 28. napomon.Nem teljes erős, de látható (nem szellemcsík) lett a teszten.Igen nyomást érzek a méhemnél ha ülök, vagy ráhajolok, és megkönnyebbülök ha kiegyenesedem.De mondom minden tünetünk egyezik.

Nagyon félek, de belül valami azt mondja,hogy hihetek a tesztnek.10-es tesztel nézted?

2009. nov. 16. 12:57
 22/29 A kérdező kommentje:

Jaaaj,de jó hogy tartod bennem a lelket!Meg ti kedves válaszolók!

Nem tudom milyen érzékenységű,mert nincs a dobozán sem,és a belső papírján sem sajnos,pedig többször átnéztem,és a patikában sem tudták megmondani.:(

Kék Csík-nak hívják.Utána csináltam egyet ma Gabriellel,--azt sem tudom milyen érzékenységű--,és --lett.Bár azt viszont nem reggeli vizeletből csináltam.Ma nem vettem másik tesztet,mert várok még vagy 2-3 napot,ha addig nem jön meg akkor tesztelek.JAAAJ,csak NE jöjjön meg!!!

Te milyennel teszteltél?

2009. nov. 16. 15:59
 23/29 anonim ***** válasza:

Én a Babaproject.hu oldalról rendeltem, Hcg a teszt neve és 10-es erősségű.A Gabriel valószinű azért nem mutatta, mert az 25-ös teszt a Kék csik ha jól tudom 10-es.

Na, azért irj ám mi van veled,én is irok, ma is csinálok tesztet, kiváncsi leszek erősödött e a csik...:)

2009. nov. 17. 06:51
 24/29 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Én még szerintem várok pár napot.Nem élem bele magam,de váom,hogy mi lett a teszted eredménye.:)Gratulálok halkan...

Amúgy ma reggel meg émelyegtem,ami rám egyáltaán nem jellemző.A tüneteim maradtak...és még nem jött meg.Félek,hogy csak beképzelem magamnak.

2009. nov. 17. 07:56
 25/29 anonim ***** válasza:

Hát én teszteltem,az előbb, nem mondható első pisinek, mivel éjszaka dolgoztam 12óra...:(

Egyértelmű pozitiv, már erősebb, jól látható.

Várom a tiedet, bár szerintem tuti a babó!!!

2009. nov. 17. 11:33
 26/29 anonim ***** válasza:
nekem - a tesztem a 15dpo nál:-((((((
2009. nov. 17. 12:03
 27/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Milyen erősségű tesztet használtál?

2009. nov. 17. 12:51
 28/29 anonim ***** válasza:
12:03 vagyok X epil teszt szerintem 25 ös
2009. nov. 17. 13:02
 29/29 A kérdező kommentje:

11:33-as

Hát akkor komolyan szívből gratulálok!:)És a melóhelyeden ne erőltesd meg magad ha megteheted,mert a legfontosabb a baba és a te egészséged!

Utolsó előtti!

Ne keseredj el,lesz ott /van ott picike élet a pocikádban:)Csak kicsit később fogod megtudni:)Mikor tesztelsz megint?

2009. nov. 17. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!