Van olyan aki egy mártogatós terhes tesztet 2-szer használt el 2-3 nap különbséggel, és a második eredménye ugyanazzal a teszttel + lett?
Ne értsetek félre,tudok venni tesztet,csak kíváncsiságból csináltam meg és + lett.Ma veszek egy ugyanilyet,ami új,és összehasonlítom.
Tudom,hogy egyszer használatosak ezek a tesztek,de ha kíváncsi az ember lánya....:)
Ugyan azok a jeleink!
Ma vagyok a 28. napomon.Nem teljes erős, de látható (nem szellemcsík) lett a teszten.Igen nyomást érzek a méhemnél ha ülök, vagy ráhajolok, és megkönnyebbülök ha kiegyenesedem.De mondom minden tünetünk egyezik.
Nagyon félek, de belül valami azt mondja,hogy hihetek a tesztnek.10-es tesztel nézted?
Jaaaj,de jó hogy tartod bennem a lelket!Meg ti kedves válaszolók!
Nem tudom milyen érzékenységű,mert nincs a dobozán sem,és a belső papírján sem sajnos,pedig többször átnéztem,és a patikában sem tudták megmondani.:(
Kék Csík-nak hívják.Utána csináltam egyet ma Gabriellel,--azt sem tudom milyen érzékenységű--,és --lett.Bár azt viszont nem reggeli vizeletből csináltam.Ma nem vettem másik tesztet,mert várok még vagy 2-3 napot,ha addig nem jön meg akkor tesztelek.JAAAJ,csak NE jöjjön meg!!!
Te milyennel teszteltél?
Én a Babaproject.hu oldalról rendeltem, Hcg a teszt neve és 10-es erősségű.A Gabriel valószinű azért nem mutatta, mert az 25-ös teszt a Kék csik ha jól tudom 10-es.
Na, azért irj ám mi van veled,én is irok, ma is csinálok tesztet, kiváncsi leszek erősödött e a csik...:)
Kedves Utolsó!
Én még szerintem várok pár napot.Nem élem bele magam,de váom,hogy mi lett a teszted eredménye.:)Gratulálok halkan...
Amúgy ma reggel meg émelyegtem,ami rám egyáltaán nem jellemző.A tüneteim maradtak...és még nem jött meg.Félek,hogy csak beképzelem magamnak.
Hát én teszteltem,az előbb, nem mondható első pisinek, mivel éjszaka dolgoztam 12óra...:(
Egyértelmű pozitiv, már erősebb, jól látható.
Várom a tiedet, bár szerintem tuti a babó!!!
Szia!
Milyen erősségű tesztet használtál?
11:33-as
Hát akkor komolyan szívből gratulálok!:)És a melóhelyeden ne erőltesd meg magad ha megteheted,mert a legfontosabb a baba és a te egészséged!
Utolsó előtti!
Ne keseredj el,lesz ott /van ott picike élet a pocikádban:)Csak kicsit később fogod megtudni:)Mikor tesztelsz megint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!