Van olyan aki egy mártogatós terhes tesztet 2-szer használt el 2-3 nap különbséggel, és a második eredménye ugyanazzal a teszttel + lett?
Ne értsetek félre,tudok venni tesztet,csak kíváncsiságból csináltam meg és + lett.Ma veszek egy ugyanilyet,ami új,és összehasonlítom.
Tudom,hogy egyszer használatosak ezek a tesztek,de ha kíváncsi az ember lánya....:)
gratulálok,én ma a 14 dpo napon vagyok és nega a tesztem igaz nem első pisiből.
vannak tüneteid?
Sziasztok!
Olyan halvány pozi lett az új is mint az előző---nem reggeli első vizeletből.A múltkor nem jutottam el a gyógyszertárig,pedig nagyon kíváncsi voltam.Most meg már teljesen elbizonytalanodtam.
Ráadásul nem tudom mit jelent az,hogy a méhemnél olyan érzésem van mikor előre hajolok,vagy gugolok,mintha nyomná valami.Fel kell áljak,vagy ha ülök ki kell egyenesednem.Szerintetek?
Meséljetek a tüneteitekről is,esetleg görbe?
Igen, vannak.Szédültem, de ez még ugy nagyon az elején volt,viszont olyan szinten, hogy nem birtam felállni.Nyilalgatások a p.fészekbe azon az oldalon ahol volt az érett tüsző, deréktáji húzó fájdalom, mondhatni enyhe mensi fájdalomnak is de tompább.Feszül a méhem.És ideges vagyok, mindenen felhúzóm magam.A mellemnek inkább a külső fele fáj, ott érzékeny, viszont enyhébb mint mesni előtt.
Remélem összejött, és velem marad a babám!
Sok sikert mindenkinek!
Gratula neked is!
Nekem is nyomás van a méhemnél, ez természetes.(azt mondták)
Van még valami tüneted?
Milyen tesztet csináltál?
Kedves Utosó:
Te is úgy érzed azt a nyomás szerű valamit a méhednél,hogy mikor gugolsz,vagy ülsz,akkor nyomja?Utána ha felállsz,vagy kiegyenesdsz akkor már jobb?Vagy mit érzel?Nekem belülről fájnak a melleim,meg sokszor vagyok álmos amúgy.Pici émelygéeim vannak,de ezt nem is említésre méltó:)Ma vagyok a 14-ik dpo-mon,de szerintem nekem korán gratuláltál--ha nekem szólt--met nagyon halvány volt a teszt:(Mikor érzem,hogy mintha folyna valami,mindíg azt hiszem mintha mégis megjönne:(és irány a wc.De szerencsée semmi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!