Van olyan aki egy mártogatós terhes tesztet 2-szer használt el 2-3 nap különbséggel, és a második eredménye ugyanazzal a teszttel + lett?
Ne értsetek félre,tudok venni tesztet,csak kíváncsiságból csináltam meg és + lett.Ma veszek egy ugyanilyet,ami új,és összehasonlítom.
Tudom,hogy egyszer használatosak ezek a tesztek,de ha kíváncsi az ember lánya....:)
Szia!
Pont ma reggel jártam igy!:)
Nem akarok még tesztelni, mert a sorozatok csalódások már idegbeteggé tesznek.Múlt hónapban is kiadtam tesztre vagy 7000 ft-ot.
Egy tizes erősségű tesztet próbáltam másodszor, csak kiváncsiságból, ami akkor teljesen - lett.Most pedig pozitiv.Gondolom ilyenkor már nem lehet erre alapozni, csak kiváncsi voltam.Holnap megyek és veszek tesztet,mert eléggé furán érzem magam.
Ébn Vaterás teszteket vettem egy csomót, One Step típusút, annak darabja csak 100 forint, azzal könnyebb dobálózni.
A nemvárt előtt 2 nappal, 10 dpo-nál még negatív lett, szellemcsíkos. 12 dpo-nál halvány pozitív. Ekkor vérszemet kaptam, és egy hétig minden reggel teszteltem. Szépen erősödött a második csík. :-)
Fontosnak tartottam, hogy ne keverjem a teszteket, mert így megbízhatóbb eredményt kapok. Volt Gabriel és Lily tesztem is, de ezek most talomban vannak, a második babát várják. :-)
Húúú e jó,akkor nem csak én vagyok így ezzel.:)
Én mára nem vátam,idáig semmi jele nincs ,hogy jönne:))))
Hétfőn tesztelek egy másikkal,de veszek délután egy ugyanilyet,mert most már kíváncsi vagyok:)
Babásodjunk!!!!
Én Kék csík nevezetű tesztet használtam,és pont úgy látszik rajta a 2-ik csík,mint a képen a legalsó,amit a feltettek.
Szerintetek lehetséges,hogy ez így terhesség legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!