30. napon egy picit leesett a hom. Nagy baj ez? Gorbe bemasolva lent.
Kb. hat napja fajnak a melleim, puffadt a hasam es ma tobbszor rovid szurast ereztem az alhasban, mindig ugyan abban a pontban. Tesztelni meg nem akarok, mert mult honapban is kesett. Szerintetek nagyon rossz az, hogy nem emelkedik a hom, hanem csokken? Koszi
Ez még nem csökkenés! Simán esélyes vagy a babóra!
Írd majd meg mi lett! Drukkolok :)
Nem biztos, hogy fog látni valamit, de akkor se kenődj el. Képzeld, amikor én mentem először, nekem sem látott semmit, 3 nap múlva meg már 10 mm-s petezsák volt szikhólyaggal. 3 hét múlva kell visszamennem. Írd meg feltétlen, mi volt!
Ja, és nagy-nagy gratula!
Utolso valaszolonak,
Igazad volt, tenyleg nem latott semmit, masnapra is behivott, de meg akkor sem latszott. Beta HCG hormon szintemet is megneztek verbol, az jol jott ki, 609 es 6.9-714 kozott normalis a 4. hetben. Holnap kell menjek megint, remelem, most mar ott lesz a picur. En is gratulalok nektek. Es koszi a batoritast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!