Hogy lehet ez? A következőket olvastam, az egyik válasznál:"Miért teszed fel ezt a kérdést, amikor egy másik válasznál állatorvosnak adtad ki magad. Link bemásolva. Felhasználónév nem volt kiírva.
Stílusból, megfogalmazási módból is lehet ám következtetni.
Nem kell ehhez blöffölni, nagyon sok embert elárul az, hogy ha például nem tud helyesen írni, vagy ugyanazokat a szófordulatokat használja, vagy pedig 5 perccel a másik kérdés után nagyon hasonló témájú kérdést tesz fel újra.
ilyesmit én is láttam már.
kiváncsi lennék hogy csinálják
nos, én ismerem mindkét kérdést, először küldött a kérdezönek egy cimet az a bizonyos állatorvos, h igy látatlanban nem tudja, de a cimére(ami állatorvosos cim volt) küldjön képet, a másik kérdés pedig az volt, h ö kérdezet vmit egy kutyuval kapcsolatban, pedig ö elvileg állatorvos.
Am azért mert elöször arra ment hogy legyen kint a neve, mindkét kérdésnél ott volt, de miután lebszták, arra ment h ne legyen kint, és igy már egyiknél sem volt kint, mert a GYIK frissiti az összest kérdést.
és utána az egyik kérdésemre válaszolt az az áll.orvos, de privátot irt, nehogy leszolják, a cimet ismertem csak föl, felhasználónév nem volt
utolsó kettöt én irtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!