Sgítsetek! Ellopták a mobilom és a telefonom böngészőjén minden jelszó meg felhasználónév el van mentve? Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Nem szeretném ha visszaélnének vele és hát a gmail-omból mindent vissza lehet nézni mert eamileket nem törlök nagyon.2011. szept. 20. 20:14
1/11 anonim válasza:
változtasd meg a jelszavad mindenhol
2/11 anonim válasza:
Attól még telefonon be lesz jelentkezve, ha nem jelentkezett ki pl. csórófacebookból (0.fb).
3/11 A kérdező kommentje:
nem tudom de elég gáz ez így,már megváltoztattam a gmailest,de ha ő be van jelentkezve és amig nem jelentkezik ki addig használhatja.
2011. szept. 20. 20:21
4/11 anonim válasza:
most változtasd meg mindenhol a jelszavad!
Nem fogja tudni megnézni, mert ha megakarja nézni akkor fel kell csatlakozni a netre, akkor pl a gmail is ellenőrzi és nem engedi belépni, mert nem jó jelszavat adott meg...
5/11 anonim válasza:
így van!
változtasd meg a jelszavad!
ha lecseréled akkor a telefonon még a régi jelszóval van belépve és a frissíti egyből kidobja!
6/11 A kérdező kommentje:
Az igaz,ez kicsit megnyugtató eddig semmi nem történt az emailjeim érintetlenek,facebook szintén
2011. szept. 20. 20:32
7/11 anonim válasza:
Mindenki magából indul ki.
Nekem eszembe se jutna egy talált telefonban az emailok között kutakodni.
8/11 anonim válasza:
utolsónál a pont, szerintem az a legvalószínűtlenebb, hogy majd nekiáll e-mail-eket küldözgetni a nevedben :D
9/11 anonim válasza:
sose lehet tudni!
ha olyan g.ci akkor simán képesek lehetnek rá!
én mondjuk nem az biztos!
10/11 anonim válasza:
Miért ne tehetné? Ha volt akkora patkány, hogy ellopta a mobilt, egy kis emailes huncutkodás már semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!