Vajon most terhes leszek? Tanácsot kérek!
Figyelt kérdés
A lényeg hogy kihagytam pár szemet a fogamzásgátlómból.Több éve szedem,nem hanyagságból történt,rengeteg dolog történt velem az előző hetekben,ennél fogva okításokat nem kérek!! A lényeh hogy innen-onnan kimaradt 2-3szem,így a levél közepén 4nap barnás pecsételésem is volt.Hogy pont a kihagyott szemek napján együtt voltunk-e nem hiszem,ha a szexen járt volna az eszem elv hogy bevettem volna.A pecsételés után még 1db szem megint csak kimaradt,meg jegyzem azóta ébresztőt állítóttam be..még jövő hét szombat mire a megvonásos vérzésemnek jelentkeznie kellene.Szerintetek elég ha akkor tesztelek ugye ha elmaradt a vérzés?Nem akarom magam halálra aggódni,annyira nem is szoktam ezen gondolkodni mert azzal végül is kiderül ha megjön a szünetben,nem? Nem vetetnénk el ha mégis besikerülne egy baba,de azért nem mostanra terveznénk még!2013. okt. 22. 18:20
22/25 A kérdező kommentje:
Holnap tesztelek..Igazából nem is akartam annyira,de csak vannak még dolgok amitől következtethetni lehetne.A derekam leszakad,a gyomrom is másabb,meg a megvonásos is inkább barnázás mint vérzés,mondjuk mellette szóljon hogy görcsölgetek..Épp gondoltam,hogy feljövök már GYK-re,kiírom ehhez a kérdésemhez,hogy aki esetleg olvassa,szorítson! :D Reggel írom a teszt eredményét.
2013. nov. 6. 16:02
23/25 anonim válasza:
Most mar bizonytalan vagyok ! De mindenkeppen ird meg mi volt, viszont ha esetleg baba lenne a dologban nagyon rosszkor erkezne?
24/25 A kérdező kommentje:
Negativ :)
2013. nov. 7. 13:37
25/25 anonim válasza:
Na, akkor aggodalomra semmi ok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!