Adnátok tanácsot? Már 80 napja nem menstruáltam, Pcos vagyok. Voltam dokinál, terhes nem vagyok. Doki írt fel norcolutot.
én is pco-s vagyok, 2009ben juliusig 3mensim volt!! október végén csináltam egy tesztet,pozitiv, másnap doki s kiderült h már 13hetes terhes vagyok(ha nem jön meg honapokig nem az az első gondolatom h baba van a dologban, s semmi más tünetem nem volt!!!)
ugy hogy se peteérést nem figyeltünk,gyógyzsert sem szedtem meg semmi babaprojekt...márciusban abbahagytam a fogamzásgátlót és nem védekeztünk,de annyira mondták h nem lehetek spontán terhes,h ugy gondoltuk ha összejön jó, ha nem akkor 2-3év mulva lombik.
most van egy holnap 9hónapos csodababám:)
sikerülni fog neked is!
oktoberben és devemberben volt meg,azóta nem.. én most tesoügyben járok endokrinologushoz,jelenleg ott vagyunk h labor megvolt,diétázni kell,mozogni s ha legözelebb megyek májusban,akkor ugy néz ki elkezdem szendi a meckformint.
ne keseredj el, 34nap az semmi még! az átlag 3-6honap közt esik teherbe met segitségével, még nem szabad feladni!!!
egy jó orvost kell választani(endokrinologust)és ő segiteni fog,de türelem kell hozzá!
Szia!
Tényleg nincs okod elkeseredni!
A szervezeted 3 hónapra visszamenőleg emléxik az átlagos vércukor értékre, és amíg az magas, addig kicsi az esély a babára. A metformin csökkenti a cukrodat, de érdemes diétázni és mozogni hozzá, akkor hamarabb csökken az átlagérték normálisra (a cukros diéta és a mozgás is cukorcsökkentő hatású!!). Szóval csak türelem és kitartás most már, jó úton haladsz a baba felé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!