Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon most terhes leszek?...

Vajon most terhes leszek? Tanácsot kérek!

Figyelt kérdés
A lényeg hogy kihagytam pár szemet a fogamzásgátlómból.Több éve szedem,nem hanyagságból történt,rengeteg dolog történt velem az előző hetekben,ennél fogva okításokat nem kérek!! A lényeh hogy innen-onnan kimaradt 2-3szem,így a levél közepén 4nap barnás pecsételésem is volt.Hogy pont a kihagyott szemek napján együtt voltunk-e nem hiszem,ha a szexen járt volna az eszem elv hogy bevettem volna.A pecsételés után még 1db szem megint csak kimaradt,meg jegyzem azóta ébresztőt állítóttam be..még jövő hét szombat mire a megvonásos vérzésemnek jelentkeznie kellene.Szerintetek elég ha akkor tesztelek ugye ha elmaradt a vérzés?Nem akarom magam halálra aggódni,annyira nem is szoktam ezen gondolkodni mert azzal végül is kiderül ha megjön a szünetben,nem? Nem vetetnénk el ha mégis besikerülne egy baba,de azért nem mostanra terveznénk még!

2013. okt. 22. 18:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Es ha holnap veszed be a kovetkezo szemet, akkor ezekszerint most megvolt a menstruaciod? Mert ha nem addig ne vedd be a kovetkezo szemet még nem teszteltel
2013. nov. 4. 17:00
 12/25 A kérdező kommentje:
Még nem volt meg a menstruációm.
2013. nov. 4. 17:18
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem,ha holnap nem jön meg,szerdán tesztelek,addig kedvem sem lenne..
2013. nov. 4. 17:21
 14/25 anonim ***** válasza:
Akkor javaslom hogy reggel vegyel egy tesztet mielott beszeded gyogyszer mellett semmikeppen sem normalis ha az egy het szunet alatt kimarad a menstruaciod, es ha esetleg baba van a dologban artalmas lehet ra ha tovabb szeded
2013. nov. 4. 17:21
 15/25 anonim ***** válasza:
Az eredmeny meg igyis ugyis ott lesz ha varsz ha nem, hany eves vagy egyebkent? Megertem hogy felsz de kitartas jobb tudni az igazat mint minden nap gondolkozni ..
2013. nov. 4. 17:23
 16/25 A kérdező kommentje:
24vagyok,veszek holnap egy tesztet mindenkép
2013. nov. 4. 18:00
 17/25 A kérdező kommentje:
Nah,picikét már mintha vérezgetnék :) remélem tényleg megúsztam :) be kell vallani azért ez már tényleg az utolsó pillanatig halogatódott...
2013. nov. 5. 13:09
 18/25 anonim ***** válasza:
Az meg nem biztos , hogy azt jelenti hogy biztosan nem vagy terhes..
2013. nov. 5. 13:45
 19/25 anonim ***** válasza:
De persze az is lehet, hogy a kihagyott szemek miatt rendetlenkedik a mentruaciod, tesztet akkor nem csinaltal?
2013. nov. 5. 13:51
 20/25 A kérdező kommentje:
Meglátom,hogy más e mint szokott,meg azért tesztelek majd.Egy cseppet megláttam,egyből tampont raktam,remélem olyan lesz mint szokott...Azért van pár dolog ami jel lehetne,de a lényeg hogy megjött
2013. nov. 5. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!