Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van közületek olyan, aki...

Van közületek olyan, aki szült már gyereket? Párommal tevezzük a babát, de tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

Milyen (melyik fajta) terhességi vitamint szedtetek a terhesség alatt (és esetleg előtt)? Szerintetek szükség van ezekre, még megfelelő táplálkozás mellett is?

Válaszotokat előre is nagyon köszönöm.

2013. okt. 12. 21:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2013. okt. 13. 07:44
 12/18 anonim ***** válasza:

Femibion szedtem utóbbi terhességemnél, előtte Gravidát és New Life-ot.

Babáim: 3000 gramm, 3250 gramm, 3200 gramm. Nem hinném, hogy óriásbabák.

Nagy vita van ebből, kell-e. Nézd, én inkább beveszem, mert mit árthat? Ha nem veszem be, lehet, ezen múlt volna valami. Inkább bevettem.

Még a tervezés időszakában beszedtem a vitaminokat.

2013. okt. 13. 09:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Jó az a link amit a 11-es bemásolt! Kedves második!Te egy szerencsés anyuka vagy,mert egészségesek a gyerekeid! Azonban ha az egyik nyitott gerinccel született volna,megbocsájtottad volna magadnak hogy nem tettél érte hogy ez ne forduljon elő? Márpedig ezekkel a vitaminokkal szinte teljesen kiküszöbölhető sok más rendellenességgel együtt. Ez nem divat,és valóban ahogy a harmadik írta,nagyanyáink idejében ezeknél egyszerűbb betegségekbe haltak bele gyerekek.Nekem sajnos van sérült gyerekem,de egész más okból.Szóval adj hálát az egészséges gyerekeidért,és ne ítéld el azokat,akik mindent megtesznek az ő babájuk egészsége érdekében!
2013. okt. 13. 10:12
 14/18 anonim ***** válasza:

Még hogy csak Magyarországon divat? Az első terhességemet Angliában kezdtem, Franciao.-ban fejeztem be és mindkét helyen az orvosok első kérdései között szerepelt, hogy milyen vitamint szedek ill. írjanak-e fel ha elfogyott...

Mellesleg nem minden hülyeség amit nagyanyáink nem ismertek.

Ugyanakkor ezek nélkül is szülhetsz egészséges babát, kedves kérdező, de mivel ártani nem árt, használni pedig jó eséllyel fog, hát miért ne? :) Nagyobb súlya sem emiatt lesz, (az én babám nem érte el a 3 kilót, egyszerűen ilyen alkatok vagyunk).

2013. okt. 13. 10:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Én elevitet szedtem a tervezéstől a terhességem feléig... 3330 cm-el született a lányom! A másodiknál is fogok szedni!
2013. okt. 13. 16:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Szia! Sajnos ma már a zöldségekben, a gyümölcsökben a vitamin és ásványi anyag tartalom nagyon kevés, ezért azok pótlása mindenképpen szükséges.Ezt már orvosi lapok is írják.Célszerű egy méregtelenítéssel kezdenetek.A babád és a saját egészséged megőrzése érdekében természetes, gyógynövény alapú vitaminokat, ásványi anyagokat válassz.A párodnak is célszerű lenne pl szelént és macát fogyasztani a spermaszám szaporítására.Sok sikert!
2013. okt. 14. 07:35
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos információkat, azt hiszem én is szedni fogok, bár még konzultálok előtte akkor az orvosommal.
2013. okt. 16. 14:21
 18/18 habsburg válasza:

Elevit és Calcium sandoz.

Kisfiam 3550 grammal született. Eddig még nem volt egy rossz foga sem, pedig nem nagyon szeret fogat mosni (most 11 éves).

2013. okt. 17. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!