Van közületek olyan, aki szült már gyereket? Párommal tevezzük a babát, de tanácstalan vagyok.
Milyen (melyik fajta) terhességi vitamint szedtetek a terhesség alatt (és esetleg előtt)? Szerintetek szükség van ezekre, még megfelelő táplálkozás mellett is?
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm.
Femibion szedtem utóbbi terhességemnél, előtte Gravidát és New Life-ot.
Babáim: 3000 gramm, 3250 gramm, 3200 gramm. Nem hinném, hogy óriásbabák.
Nagy vita van ebből, kell-e. Nézd, én inkább beveszem, mert mit árthat? Ha nem veszem be, lehet, ezen múlt volna valami. Inkább bevettem.
Még a tervezés időszakában beszedtem a vitaminokat.
Még hogy csak Magyarországon divat? Az első terhességemet Angliában kezdtem, Franciao.-ban fejeztem be és mindkét helyen az orvosok első kérdései között szerepelt, hogy milyen vitamint szedek ill. írjanak-e fel ha elfogyott...
Mellesleg nem minden hülyeség amit nagyanyáink nem ismertek.
Ugyanakkor ezek nélkül is szülhetsz egészséges babát, kedves kérdező, de mivel ártani nem árt, használni pedig jó eséllyel fog, hát miért ne? :) Nagyobb súlya sem emiatt lesz, (az én babám nem érte el a 3 kilót, egyszerűen ilyen alkatok vagyunk).
Elevit és Calcium sandoz.
Kisfiam 3550 grammal született. Eddig még nem volt egy rossz foga sem, pedig nem nagyon szeret fogat mosni (most 11 éves).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!