Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kerdesem az lenne, hogy...

Kerdesem az lenne, hogy amikor eloszor komolyabban felmerult bennetek a gyermek iranti vagy, ra mennyi idore hataroztatok el, hogy abbahagyjatok a vedekezest, es johet a kicsi?

Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 18:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

"és bizony egy kis ijedtség is társult az öröm mellé:" - így akartam írni

2013. okt. 12. 23:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Én már két éve úgy érzem, megértem rá. Akkor kezdtem többet foglalkozni magammal, megismerni a női működésem. Lépcsőzetesen beleástam magam a babatémába. Szerettem volna minél többet megtudni vele kapcsolatban. Közben egyre erősödött bennem a baba iránti vágy, a párom viszont mindig visszahúzott a földre, és emiatt sokat szenvedtem. Nem akart még gyereket. Tavaly télen változtattam a "taktikámon", nem azt kérdeztem, hogy mikor lesz már gyerek, hanem feldobtam neki egy tervet, miszerint van 9 hónapunk gondolkodni, felfogni, talán még bele is élni magunkat a szülői szerepbe, mit szólna hozzá? Cserébe 9 hónapnyi nyaggatástól megkímélem, lesz ideje nyugodtan felkészülni. Végül egy igen választ kaptam. :)

Ebben a hónapban kezdtük. :) Ő is nagyon várja, minden alkalomkor megkérdezi, hogy mit gondolok, sikerült-e megkötnie? :)

2013. okt. 13. 14:59
 13/13 A kérdező kommentje:
Utolso, tiszta szivbol kivanom nektek, hogy mielobb teljesuljon kivansagotok :)
2013. okt. 13. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!