A 9. ciklusnapi uh 5mm es nyálkahártya nagyon kicsi?
Figyelt kérdés
holnap megyek ismét az orvoshoz uh ra a 11. napira.Az orvos házas élet tilalmat mondott, de nem értem mert azt olvastam hogy a beágyazódásig kell 7-10mm nek legalább lennie!addig meg ,ég 2 hét van!Valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata van?2013. jún. 11. 20:58
1/5 anonim válasza:
Nekem azt mondta, hogy a 13. nap körül (én speciel akkor repedek) minimum 8 mm kell hogy legyen! HA kevesebb, akkor adnak Utrogestant, de szedhetsz E vitamint is, az is segíthet.
A barátnőmnek 4 mm volt 2 nappal a tüszőrepi előtt, mondta is a doki hogy kevés. Hát, azóta fél éves a kisfia! :-)
2/5 A kérdező kommentje:
kaptam estrofem gyógyszert, csak nem értem hogy attól miértnem lehetünk együtt hátha össze jönne! ha nem tud meg tapadni akor ugy sem lesz belőle terhesség. bízom benne hogy holnapra vastagszik valamennyit!
2013. jún. 11. 21:24
3/5 A kérdező kommentje:
tegnap a 11. napon 6mm volt!
2013. jún. 13. 12:00
4/5 anonim válasza:
Nekem a 12. cn-on volt 5 mm, most meg babás vagyok:)
5/5 A kérdező kommentje:
szia gratulálok :) ma voltam 13. napi uh és már 12mm és van egy 17 és egy 13mm es petém :)
2013. jún. 14. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!