1 hete késik, nyálkahártya 4 mm, cystikus echo 34 mm. E miatt késhet, vagy még korán mentem, és nem lát semmit? Elég tanácstalan vagyok.5 hetesen mindenképp látni kell vlmit?
Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 10:30
1/10 anonim válasza:
4mm nyálkahártyával tutira nem vagy terhes.
2/10 anonim válasza:
4 mm az nagyon kevés!
Ráadásul szerintem cisztád van!
3/10 anonim válasza:
4 mm-el ez nem terhesség, egyértelműen
4/10 anonim válasza:
Nekem 11mm-es volt 2 nappal a nemvárt előtt,felritkulás volt rajta,pozitiv teszt is volt.Igaz nem maradt meg...nem ettől.Szóval a lényeg hogy 5mm alatti nyálkahártya nem alkalmas a beágyazódásra sajnos :(
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor viszont nem értem...Remélem nem keverte össze az orvos a számokat, mert elég bamba volt..
2013. jún. 4. 10:52
6/10 A kérdező kommentje:
akkor mensire se számítsak mostanában 4 mm mellett?
2013. jún. 4. 10:57
7/10 anonim válasza:
Lehet,hogy azért még jön nemsokára!
De gondolom teszt az negatív lett!
8/10 anonim válasza:
Az első tanácsom,hogy keress egy olyan nőgyógyászt aki a pénzedért legalább ilyen dolgokról tájékoztat!!Felháborító hogy nem mondott semmit.A másik hogy ez inkább tanács..3 éve várunk a babára,sok mindenben jártas vagyok már :) Szedj e vitamint és ha rákeresel a neten van még néhány hasznos vitamin és természetes készítmény ami vastagítja a méhnyálkahártyát.Tiszta szívből kívánom hogy mielőbb megoldódjon a problémád,de az első és legfontosabb egy normális nőgyógyász aki rendesen tájékoztat a problémákról és annak kezeléséről.Sajnos én is elhittem mindig amit éppen mondtak vagy nem mondtak és vártam a csodát.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! További kommenteket is várok még.
2013. jún. 4. 11:41
10/10 anonim válasza:
sajnos én is úgy tudom h legalább 7-8mm kell a beágyazódáshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!