10mm-es nyálkahártya, és 8 napja késik. Van egy nagyon halvány pozi tesztem! Szerintetek?
Figyelt kérdés
8 napja késik a menstruációm, tegnap voltam dokinál, és 10mm-es nyálkahártyát látott, de azt írta a papíromra,hogy egyértelmű terhességre utaló jel nem látható. De mindenképpen szedjek terhes vitamint addig is! Jövőhét kedden megyek, vérvételre, akkor kiderül. Szerintetek lehetséges,hogy baba legyen?!2013. máj. 15. 10:46
1/22 anonim válasza:
halvány pozi teszt, vastag nyálkahártya: igen, baba lehet, csak még picike terhesség, lehet, hogy később fogant! :-)
2/22 Nicolebaba válasza:
Hát...ha 8 napja késik és a teszt is halványan pozitív,szerintem,mindenképp reménykedj,de ne éld bele magad túlságosan.A doki valószínű,azért nem tudott biztosat mondani,mert még nagyon az elején vagy mindennek.De azért a biztonság kedvéért vegyél még egy tesztet....lehet az már erősebben fogja kimutatni a babát!Szurkolok! :-)
12 hkm
3/22 anonim válasza:
Szerintem is baba van a dologban , pár nap múlva tesztelj újra .
4/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából Clostilbegytet szedtem a múlt hónapban, és volt is peteérésem április 22-én, de án úgy éreztem május 2-án,hogy talán lehetett egy spontán peteérésem is, mert eddig ilyet nem éreztem csak a múlt hónapban amikor biztosan volt peteérésem. Eddig még a terhes vitamint soha nem mondta nekem,hogy mindenképpen szedjem a vizsgálatig... Szerintetek a Gravida jó lenne??
2013. máj. 15. 10:54
5/22 anonim válasza:
szerintem a halvány pozi teszt is pozi, mivel friss terhesség, nem meglepő hogy alig látni valamit. Szerintem abszolút bíztató
6/22 A kérdező kommentje:
Az az igazság,hogy három 25-ös x-epil teszt lett nagyon-nagyon halvány szinte alig lehet látni, és a tegnapi 12,5 érzékenységű predictor, ami nem első pisiből volt, az már negatív lett....
2013. máj. 15. 10:57
7/22 Nicolebaba válasza:
A Gravida szerintem jó,én is azt szedek és eddig minden ok vele.Hát...ha a második teszt negatív lett,az sem nagy baj,attól még lehet baba,bár kisebb az esélye.
8/22 anonim válasza:
A prediktor még akkor is negatív volt nekem, mikor a 25-ös X-EPIL full pozitív volt. A prediktor nagyon szar, későn mutatja ki a babát :(
9/22 A kérdező kommentje:
Most néztem meg megint a predictor tesztemet, és tisztán kivehető rajta a két csík! Csak szét kellett szednem, mert az ablakon keresztül nem láttam!
2013. máj. 15. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!