Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10mm-es nyálkahártya, és 8...

10mm-es nyálkahártya, és 8 napja késik. Van egy nagyon halvány pozi tesztem! Szerintetek?

Figyelt kérdés
8 napja késik a menstruációm, tegnap voltam dokinál, és 10mm-es nyálkahártyát látott, de azt írta a papíromra,hogy egyértelmű terhességre utaló jel nem látható. De mindenképpen szedjek terhes vitamint addig is! Jövőhét kedden megyek, vérvételre, akkor kiderül. Szerintetek lehetséges,hogy baba legyen?!

2013. máj. 15. 10:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Gratula kedves kismama :)
2013. máj. 16. 09:48
 12/22 A kérdező kommentje:
KÖszönöm szépen.:) jajj annyira ideges vagyok...3 éve várunk rá!! Csak az a baj,hogy egyáltalán nem erősödik a csík... van már 5db ilyen halovány tesztem... és csak jövőhét kedden megyek vérvételre...
2013. máj. 16. 09:49
 13/22 anonim ***** válasza:

gratulálok:)

nekem mind2 gyermekemnél olyan halváy volt, mintha nem is lett volna csík:)jó egészséget!!!

2013. máj. 17. 12:41
 14/22 anonim ***** válasza:
szerintem femibiont szedj, igaz, hogy drágább de az a legjobb és a sugár gyógyszertárba szinte mindig akciós
2013. máj. 17. 12:45
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. De nagyon megrémít,hogy nem erősödik a csík!!! Ilyenkor nem az szokott lenni,hogy megáll a magzat a fejlődésben?!
2013. máj. 17. 13:07
 16/22 anonim ***** válasza:

dehogy is :))))))mondom, nekem mind2 gyermekemnél olyan halvány volt a csík, hogy még a férem sem látta csak én:))) de tényleg -aztán most itt alszik mind2:)

biztosan aggódsz ennyi év várakozás után ,de nyugi és légy boldog!!!!

2013. máj. 17. 14:15
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.:) De már a 6-ik tesztem is ugyanolyan halvány mint a többi...:( Lehet azért vagyok ilyen ideges,mert annyit csalódtam már...soha nem láttam még pozitív tesztet szóval egyből észre vettem..:) Tudom,hogy nem kéne idegeskednem, de annyira izgatott vagyok, és félek,hogy minden rendben legyen.
2013. máj. 17. 16:27
 18/22 anonim válasza:
Hogy alakultak a dolgok? :)
2013. máj. 29. 09:28
 19/22 A kérdező kommentje:
Kiderült végül,hogy nem voltam terhes... viszont még mindig nem jött meg, és most csináltam még egy tesztet, de megint halvány pozitív lett, igaz kicsit erősebb mint a többi.Lehetséges,hogy volt egy spontán peteérésem május 2. körül, és akkor talán még csak ilyen halványan mutatná a teszt, nem??!
2013. máj. 29. 10:55
 20/22 anonim ***** válasza:
ultrahanggal nézte a doki?
2013. máj. 29. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!