Nagyon kicsi 12. napon a 10mm-es tüsző lehet még belöle valami? Mennyit nő a tüsző egy nap alatt? Clostyt szedtem ez a második hónapom.30 naposak a ciklusaim a nyálkahártya 8mm-er
Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 10:19
1/3 anonim válasza:
Még később lehet "peteérésed", ovulációd, sokaknak van akár a 16-17-18-19. napokon és a babatervezők oldalán is láthatók ilyen sikeres görbék... A nyálkahártya jónak mondható! Ovuláció után szokott stagnálni a mérete, amikor homogén szerkezetűvé válik. Addig még lehet idő, ha egy kicsit később lesz a peteérés. Naponta kb. 1-2 mm-t nő, ha a hormonok jól működnek! 17 mm-től már megrepedhet a tüsző, a méhnyálkahártya nagyon minimum 7 mm-től már befogadó.
2/3 anonim válasza:
szia, nekem a 12. napon 13 mm volt ; a 14. napon 17 mm es ma vagyok a 15. napomon , az orvosom nekem is ugy mondta 17 mm-tol mar megrepedhet en is figyelgetem hatha ereznek valami hasszurkat vagy valamit , hanem este mindenkeppen probalkozunk . Latod nekem 2 nap alatt nott 4 mm-t , szerintem a tied is fog , drukkolok
3/3 anonim válasza:
nekem a 14. napon volt 19 mm, a 15. napra meg 23 mm lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!