14 mm-es nyálkahártya, nincs menzesz. Szerintetek, most ez mi?
Az orvosom 14 mm-es nyálkahártyát állapított meg. Menstruációm nincs, pedig a PreMens által 29 naposra fixálódott. Most vagyok a 45. napon. Tesztet a 33. napon csináltam, de dokim szerint pont az az idő volt, amikor semmi sem történt még, tehát korai volt a dolog.
Az utolsó mensim 2011. 04.19-én volt, 1 napos vérzés, és előtte-utána barnázás, barnás folyás.
Szerintetek, ez most mi?
A 14 mm egy normális, mensi előtti állapot, vagy persze lehet nagyon korai terhesség is.
Az lehet, hogy vagy teherbe estél a ciklusod vége felé, május közepén, és akkor a teszt mostanában kezdené mutatni, vagy valami hormoneltérés... mire szedted a premenset? Mióta szeded?
Hát szerintem nyálkahártya vastagságból még nem lehet semmire következtetni, hiszen mindenre volt példa... 5 mm-el terhesség, meg 14-nél is többel mensi. Szóval én tuti próbálkoznék egy teszttel ha nem bírod ki addig amíg vissza kell menned a dokihoz.
Megy a drukk!
Sziasztok!
A PreMens-et a rendszertelen (hol 26 napos, hol negyven akárhány napos) menstruációs ciklus javítása végett írta fel a dokim. Már nem is szedem, mert lejárt a 3 hónap.
A első adag alatt 34. napos, a 2. adag alatt 30. naposra csökkent a ciklusom, viszont a 2. adagnál már csak 1 napos vérzés volt, és előtte-utána pedig barnás folyásom. A 3. adag PreMens-nél már nem jött meg.
Ma voltam dokinál, az UH-n ugyanaz a helyzet, semmi sem változott, ugyanúgy 14 mm.
A papíromra annyit írt fel diagnózisként, hogy "Női ínfertilitás", azaz (a gugli szerint) női termékenység hiánya és/vagy alulműködése, legdurvább esetben női sterilitás.
Doki felírt egy adag Norcolut-to, és egy adag Clostybegit-et is, ha nem jön meg hétfőig, és egy tesztet is csinálnom kell.
Igen, a teszt meg volt! Negatív, sajnos.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!