Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit szolnatok ha a sogornot...

Ti mit szolnatok ha a sogornotok azt mondana, hogy meg gyereket se vagytok kepes csinalni?

Figyelt kérdés
A tegnap egy kicsit ossze szolalkoztam a sogornomel,es azt vagta a fejemhez,hogy en meg gyereket se vagyok kepes csinalni,holott tudja jol hogy 3 eve probalkozunk a ferjemmel,azaz a batyaval!
2013. okt. 10. 09:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Te ismered, hogy ezt mennyire gondolhatta komolyan. Szerintem mindegyikünkkel történt már olyan, hogy mérgünkben olyanokat vágtunk mások fejéhez, amiket nem kellett volna. Persze ha már az ember elköveti, kérjen is bocsánatot. Szóval te tudod, hogy érdemes-e várni arra, hogy bocsánatot kérjen, de ha megteszi fogadd el, mindenki megérdemel még egy esélyt.
2013. okt. 10. 10:04
 12/20 anonim ***** válasza:
Nektek szerintem semmi közötök ahhoz, hogy ő hogyan neveli a saját gyerekét. Ahogy neki sincs ahhoz, hogy nektek miért nincs még. Egymás magánéletét sértitek meg, annyira ti sem vagytok ártatlanok. Kiszállnék a neki való segítésből, minimálisan lennék jelen az életében, kizárólag a gyerek miatt. De ahogy ti elvárjátok, hogy ne szóljon be,úgy nektek sem kellene visszafelé!
2013. okt. 10. 10:30
 13/20 anonim ***** válasza:

Ismerem az érzést, nekem anyósom vágta a fejemhez! nekem komoly női eü gondjaim voltak (endo;1 petefészek eltávolítás, stb) és a szűk család pontosan tudta, hogy "élesben megy a dolog", de csak nem akart jönni a baba. És nekem is egyszer félpoénosan a fejemhez vágta, hogy.....ti is inkább gyereket csinálnátok, mint....

Ránéztem, és mondtam neki, hogy ez baromi poénos volt, és ha még egy ilyen beszólás lesz, úgy ráb...om az ajtót, többet ki sem nyitom.

A sógornőd dühös, és szerintem frusztrált is. Nem is akarja/akarta azt a gyereket, akivel ti foglalkoztok. És ott mart beléd, ahol a legjobban fáj. Tudom könnyű ezt mondani, de lépj rajta túl, mert ez a nő bunkók bunkója, a legalja.

2013. okt. 10. 10:37
 14/20 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom a valaszokat.

Tudom nekem semmi kozom ahoz hogy o hogyan eli az eletet,nem vagyok az a pletykas tipus,de ki kellet magambol adnom minden serelmet,mert most sokat ugy gondolhatjak,hogy en vagyok a rossz aki most jol ki pletykalja a sogornojet,es hogy nekem semmi kozom az o eletehez,hogy hogyan neveki a gyermeket,meg hogy egy nos pasas szeretoje,tudom semmi kozom nincs hozza,de valahogy jobb szerintem ismeretlen embereknek elmondani a fajdalmamat,mithogy most szaladnek a csaladhoz,vagy baratokhoz,inkabb kisiorom itt magam.

Nem vagyok az a veszekedos tipus sem,nem tudok egyszeruen ugy orjongeni es azt megcsinalni,hogy az egesz vilag engem nezzen,mint a sogornom amikor veszekszik,mert hat tudni kell rolla hogy nagyon nagy szaja van,es szerintem o meg ezt elvezi is,hogy mindenkinek csak ugy beszol,mert tudja hogy senki se igazhassa le amikor ordibalasrol van szo.

2013. okt. 10. 10:46
 15/20 anonim ***** válasza:

Emlékszem rád, nem egy kérdést írtál már ki. Volt valami udvaron napozással férfiakat idegesítős kérdés, a gyerekkel kapcsolatban is...

Mi a fenének nem költöztök el? Az egész életetek a sógornő bűvkörében telik.

2013. okt. 10. 10:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Oltári intelligens a sógornőd, az ilyen véleményére semmit nem adnék. Gyereket csinálni nem tudás kérdése...B...ni mindenki tud, már bocsánat. Ahhoz nem kell ész. Sértődöttségében gondolom ez volt az, ami először eszébe jutott.
2013. okt. 10. 11:06
 17/20 anonim ***** válasza:
75%

Ha nekem a 2,5 év próbálkozás idején ezt mondta volna valaki lehet hogy összeverem. Az életben az egyik legnagyobb fájdalom, feszültség és bánat. Ilyet mondani valakinek gusztustalan.

Kitartás, és kívánom hogy mihamarabb jöjjön a kis csoda az életetekbe!

2013. okt. 10. 13:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Szájba vágnám!!!Hogy jön ehhez???
2013. okt. 10. 19:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez a nő primitív, idióta k...va - ez a véleményem; jobb szó nincs az ilyen nőkre...Neked kitartás, de egy elköltöz és sokat segíthetne nektek :)
2013. okt. 10. 21:55
 20/20 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat!!
2013. okt. 11. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!