Mikor szóltatok, szólnátok?
Szóval elkezdtük a párommal élesben működni!:) Reménykedünk benne,hogy minél hamarabb összejön! A kérdés,hogy ti mikor mondtátok el a szülőknek? Azért kérdezem, mert bár anyósom nem egy pletykás, de tudom,hogy annyira várja már az unokát, hogy a legjobb barátainak tuti idő előtt elmondja, azok meg elég pletykásak. Nem szeretném, ha Isten ne adja baj történik,akkor utána kérdezgessenek, meg a sajnálkozzanak. Én még azt sem szeretem elmondani,hogy próbálkozunk,mert akkor is jönnek a kérdések,hogy na összejött már? Sajnos anyuék is ilyenek lennének az öröm miatt!
Már arra is gondoltam,hogy mi lenne ha mondjuk csak a 10 .hét körül mondanánk el. Bár abból biztos nagy sértődés lenne! Ki hogy csinálta? Lett belőle gond?
Dehogy sértődnének! Repesnének az örömtől, maximum kicsit csodálkoznának, hogy miért nem előbb.
Sokan csak a 12. hét letelte után újságolják el a hírt.
(Mi sem akartuk előbb, de én eltitkolni sem tudtam volna, annyira hányós voltam.)
Sok sikert!
Köszi!
Hát igen, azt bele kell kalkulálni,hogy észreveszik. Főleg,hogy apukámmal a munkám miatt minden nap találkozunk! Bár ő meg pasi, lehet, hogy fel sem fogná!:)
Nem akarom őket bántani, csak pont nemrég anyu barátnője járt úgy,hogy hamar elújságolta,hogy babát vár a menye, aztán szegénynél elment a baba és boldog-boldogtalan kérdezgette,hogy mi van, mikor szül stb. Nagyon fájó lehet ez. Ezt nem szeretném!
Csak anyós,mintha már érezne belőle valamit, mert múltkor megjegyezte,hogy ugye szólunk neki!
Mi is próbálkozunk már egy ideje a párommal, de még sajnos a baba nem sikerült. Nekem a szüleim tudják, hogy próbálkozunk és hogy még nem sikerült, nekik mindent elmondok, hogy mikor mit érzek, csak eddig még csalódtam és nem baba miatt éreztem a tüneteket. :( Ha sikerül ők azonnal tudni fognak róla, a párom szülei lehet hogy csak később...majd talán ha orvos is látott akkor...
A párom szülei nem tudják ilyen részletesen, mert nem kérdeztek rá így konkrétan mi meg nem mondtuk. Szerintem tudják, hogy próbálkozunk, mert párom apukája már tett megjegyzést arra, hogy jöhetne a baba, jó lenne...stb. És én csak annyit mondtam, hogy jön a baba, majd akkor, ha akar...
Ennyi.
Köszi!
Igen, ettől is félek,hogy nem fog jönni! Ezért nem is szeretem mondani,hogy ha kérdezik,hogy rajta vagyunk-e már a dolgon! Erről mondjuk tudnak a szülők, de megkértem őket,hogy ne nagyon mondogassák!
Mi nemsokára elkezdünk próbálkozni, de erről nem szólunk senkinek, főképp az ilyenek miatt, amiket te is írtál. Egyedül sógornőm tudja, hogy mit tervezünk, de ő olyan nekem mintha a tesóm lenne (amúgy egyke vagyok). Ha összejön, akkor is sztem a 10-12. hét körül szólok. Így is necces lesz...anyósék talán felhőtlenül örülnének, anyuék meg leszednék a fejem, hogy miért nem házasodunk össze a baba születése előtt (amit nem akarunk).
25/N
Köszi!
Sajnálom,hogy nem jön a baba! Megkérdezhetem,hogy mi a baj?
Mi nem mondtuk el, h próbálkozunk, pedig nagyon faggattak már. 3 év kellett a babához és lombik. Aztán a 12. hét után mondtuk el, amit anyós sérelmezett, mert ő már tudta előbb is, megérezte, amilyen okostojás.
Valahogy így.
Nekem elzáródásom és összenövésem volt,amit műtétel átjárhatóvá tudtak tenni. A párom spermája sem tökéletes. Azt mondják a dokik ,mind kettőnknek lehet gyereke,csak nehezebben. Hát nehéz is,de tudom hogy össze fog jönni,és már az sem érdekel ki mit kérdez és mond.....
Ti mióta próbálkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!