Mikor szóltatok, szólnátok?
Szóval elkezdtük a párommal élesben működni!:) Reménykedünk benne,hogy minél hamarabb összejön! A kérdés,hogy ti mikor mondtátok el a szülőknek? Azért kérdezem, mert bár anyósom nem egy pletykás, de tudom,hogy annyira várja már az unokát, hogy a legjobb barátainak tuti idő előtt elmondja, azok meg elég pletykásak. Nem szeretném, ha Isten ne adja baj történik,akkor utána kérdezgessenek, meg a sajnálkozzanak. Én még azt sem szeretem elmondani,hogy próbálkozunk,mert akkor is jönnek a kérdések,hogy na összejött már? Sajnos anyuék is ilyenek lennének az öröm miatt!
Már arra is gondoltam,hogy mi lenne ha mondjuk csak a 10 .hét körül mondanánk el. Bár abból biztos nagy sértődés lenne! Ki hogy csinálta? Lett belőle gond?
Ja nekünk ez az első hónap még csak! Remélem minél hamarabb összejön. Ha elsőre jönne, az maga lenne a csoda, bár ebben annyira nem reménykedem!:)
Na akkor nálatok sincs veszve semmi!:) Szurkolok!
Bárcsak mi is már itt tartanánk, hogy próbálkozhatunk!
De a munkahelyemen az 1 évet még megszeretném várni hogy leteljen, utána jöhet a baba. Ez még kb fél év. De aztán én nem mondanám el senkinek sem hogy próbálkozunk. Szerintem ez kettőnkre tartozik. (1-2 embernek a családban irigy reakciója lenne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!