Ti mit szolnatok ha a sogornotok azt mondana, hogy meg gyereket se vagytok kepes csinalni?
Jajjj szegénykém :(.
Mindig azt nézd először hogy ki mondja...
Mert ossze szololkozott a ferjemmel,mert a ferjem ra szolt hogy torodjon mar a gyerekevel aki 7 eves,mert nagyon el van hanyagolva a gyermek,es nem foz,nem takarit,nem erdekli a gyermeke,hogy ha esik,ha fuj a szel,ha beteg,ha ehes a gyerek,ha rossz,es a ferjem ra szolt,es erre egy nagy cirkuszt csinalt amit mar en sem birtam elviselni es kozbe szoltam,hogy ne veszekedjenek mar mert halljak a szomszedok az udvaron,es erre be szolt hogy nekem kuss mert en meg gyereket se vagyok kepes csinalni.
Amugy o 17 evesen szulte a fiat egy 40 eves hazas pasastol,aki persze amikor megtudta,hogy terhes ott hagyta.
Egy udvarban lakunk,es mi tatrjuk a fiat hogy ne haljon ehen,ha beteg mi visszuk az orvoshoz,az iskolaba mi adunk neki eletlt hogy vigyen,ha haza jon az iskolabol egyenesen hozzank jon enni.
Ha beteg mi vesszuk ki a gyogyszeret,es mi visszuk az orvoshoz.
Nagyon sok van amit meg sorolhatnek.
Most jelenleg is egy nos papas szeretoje,es csak akkor foz a hazban ha megyen a pasas hozza,csak akkor takarit,es ha ott van a pasas a gyerek ki se mehet a szobabol,hogy nehogy megzavarja oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!