Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiszállásos "védekezéssel"...

Kiszállásos "védekezéssel" lehetek babás?

Figyelt kérdés
A párommal kiszállással "védekezünk" ő úgy van vele hogyha jön a baba nem baj de inkább még ne.én viszont nagyon szeretném.úgy száll ki hogy még mielott elmenne előtte fél perccel. :( mennyi az esély arra hogy így teherbe essek?
2013. okt. 9. 11:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
nagyon nehéz ez nekem.jó volna már ha letelne az az 1év.bár párom ís mondta ha jönne örülne és ugyan úgy szeretné mint az első házasságából lévő kettőt
2013. okt. 9. 12:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Igazuk van azoknak, akik szerint ezt meg kell beszélnetek. Mert ennek így kicsit olyan üzenete van, mint ha ki akarnád játszani a párod, a háta mögött mesterkedsz, hogy ne úgy legyen, ahogy ő tervezi. Ez csak diszharmóniát okoz közöttetek. Közös elhatározásnak kell lennie, hogy na akkor most belevágunk!

És azoknak pláne igazuk van, akik azt mondják, nézd a gyerek érdekét! Ne csak azért akarj gyereket, hogy Neked jó legyen!

Ami pedig az esélyeket illeti, középidőben, ovuláció táján szerintem van rá 10-15% esély, a ciklusod többi részében kevesebb. Attól is függ, hány éves vagy, mennyire könnyen fogannál meg úgy egyébként.

2013. okt. 9. 13:14
 13/13 A kérdező kommentje:
nem jatszom ki mert nem csinalok semmit.csak remenykedem benne h esetleg talan.ellenere neki se lenne.de teny h gyes szempontjabol jobb volna egy ev mulva.de ha jonne most mindketten akarnank.ezt parom meg is mondta nekem.egyebkent az elobb teszteltem es negativ lett
2013. okt. 9. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!